Τσιλούλης: «Το ματς με την ΑΕΚ θα κριθεί στο γκολ»

Τσιλούλης: «Το ματς με την ΑΕΚ θα κριθεί στο γκολ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Σωτήρης Τσιλούλης για το αυριανό (19:30) ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε για το αυριανό (19:30) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλων Σμύρνης και τόνισε πως το ματς θα κριθεί στο γκολ.

Παράλληλα o Έλληνας επιθετικός είπε ότι η Ενωση σκοράρει εύκολα, αλλά έχει αμυντικά προβλήματα και δέχεται εύκολα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα εκτός έδρας. Η ΑΕΚ είναι ποιοτική ομάδα. Σίγουρα έχουμε αποδείξει ότι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως αποδεικνύει το πρωτάθλημα έχει εκπλήξεις κάθε ομάδα μπορεί να πάρει αποτελέσματα σε οποιαδήποτε έδρα. Εμείς θα πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια θα παλέψουμε για κάθε στιγμή. Ότι πάρουμε από αυτό το παιχνίδι είναι καλό».

Για την νίκη επί του ΟΦΗ: «Σίγουρα το τελευταίο τρίποντο στην έδρα μας ήταν σημαντικό. Δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε. Στο τέλος σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί. Πάμε με πολύ καλή ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Θα κριθεί στο γκολ το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι παιχνίδια στα οποία όποιος αντίπαλος πετύχει είναι σημαντικό. Προερχόμαστε από ένα μήνα με πολλά παιχνίδια και υπάρχει κούραση. Παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που σκοράρει εύκολα, αλλά δέχεται και γκολ επίσης εύκολα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X