Δεληζήσης: «Αν περνούσαμε τον Ολυμπιακό θα παίρναμε το Κύπελλο»

Δεληζήσης: «Αν περνούσαμε τον Ολυμπιακό θα παίρναμε το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Απειρη σιγουριά από τον Γιώργο τον Δεληζήση...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για τον αποκλεισμό του Άρη από τον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε βέβαιος πως αν η ομάδα του περνούσε στα ημιτελικά θα έπαιρνε το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova

Για το πως είναι η ομάδα μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ. Ενας αποκλεισμός-σοκ. Περιμέναμε όπως πήγε το παιχνίδι να περάσουμε. Ήμασταν διαβασμένοι. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου από τον Ολυμπιακό μια ομάδα που κάνει πάντα φάσεις. Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Από ένας λάθος του Κουέστα, σε μια ανύποπτη φάση δεχτήκαμε ένα γκολ. Λέγαμε πως τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς ακόμα έχουμε να δούμε πολλά. Στηρίζουμε τον Χουλιάν, έχει προσφέρει πολλά και εγώ σαν αρχηγός και όλη η ομάδα είμαστε στο πλευρό του».

Για την κατάσταση του Κουέστα και αν μίλησε μαζί του: «Δεν χωράνε λόγια, το παιδί είναι ψυχολογικά χάλια, είναι στεναχωρημένος δεν το συζητάμε αυτό, δεν κοιμήθηκε και αυτός όλο το βράδυ. Ένα τραγικό λάθος που γίνεται μια φορά στα 50 χρόνια. Πρέπει να συνεχίσει, οι μεγάλοι παίκτες τα αφήνουν πίσω, είμαστε δίπλα του το λέω ξανά. Πρέπει να ζητήσουμε και ένα συγγνώμη από τον κόσμο μας. Πίστευε πολύ σε εμάς και ακόμα μας πιστεύει. Θεωρώ αν περνούσαμε από τον Ολυμπιακό θα παίρναμε το κύπελλο. Δεν είχαμε να φοβηθούμε κανέναν. Είναι κρίμα».

Για το ντέρμπι της Τούμπας: «Είναι θετικό που παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, έναν μεγάλο ανταγωνιστή μας. θεωρώ θα το ξεπεράσουμε. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Είναι ένα ντέρμπι που το περιμένει όλη η πόλη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Θα πάει στη δύναμη, το πάθος και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη: «Δεν υπάρχει καμία κούραση. Μόνο το ψυχολογικό είναι αυτό που πρέπει να ξεπεράσουμε. Καμία κούραση. Θέλει ψυχή, καρδιά και πάμε να κερδίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X