Ο Παναθηναϊκός δίνει μεγάλη ευκαιρία στην ΑΕΚ πριν τα πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός δίνει μεγάλη ευκαιρία στην ΑΕΚ πριν τα πλέι οφ
Photo Credits: INTIME

Αν η ΑΕΚ βρει μια μίνιμουμ ισορροπία, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, μπορεί να αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προβληματική πορεία της ΑΕΚ και την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, δεν είναι μόνο πως την άφησε πάλι από νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου. Για πρώτη φορά από την σεζόν 2015-16 που επέστρεψε, έχει θέση σε αμφιβολία και την εξασφάλιση συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ωστόσο στο φινάλε της κανονικής περιόδου, τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού της δίνουν την ευκαιρία να βάλει πολύ γερά θεμέλια για να μην κινδυνέψει στα play offs.

Αύριο(8/3) η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα και με νίκη έχει την ευκαιρία να πάει την διαφορά από τον Παναθηναϊκό στους έξι πόντους. Αυτή την στιγμή, από τις ομάδες της πρώτης τετράδας, είναι η μοναδική που με αγώνα λιγότερο βέβαια, την έχουν σε απόσταση βολής οι «πράσινοι».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X