ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Μέλος των φιλοξενούμενων χτύπησε φίλαθλο! (VIDEO)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Μέλος των φιλοξενούμενων χτύπησε φίλαθλο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αρκετή ένταση είχε το σαββατιάτικο ματς στους «Ζωσιμάδες» και κυρίως το φινάλε του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετή ένταση δημιουργήθηκε μετά το φινάλε του σαββατιάτικου αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού στους «Ζωσιμάδες».

Ακολουθεί όλο το χρονικό από την ιστοσελίδα passports.gr:

«Ο τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά εκνευρισμένος και κατά τη διάρκεια του αγώνα άνοιξε διάλογο και βρισιές με τους παρευρισκομένους στη μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων.

Μετά το τέλος του αγώνα τα πνεύματα εκτραχύνθηκαν και ο πορτιέρο των “πράσινων” βγήκε εκτός εαυτού. Μάλιστα, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος φιλάθλου του ΠΑΣ Γιάννινα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Μαζί του κινήθηκαν απειλητικά και μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο υπεύθυνος, μέλος της ασφάλειας του Παναθηναϊκού και δάσκαλος kick boxing, Μιχάλης Νικήτογλου, διακρίνεται καθαρά στο video που δημοσιεύει το PASsports να χτυπά τον φίλαθλο του ΠΑΣ στο στέρνο.

Αμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι ασφαλείας του ΠΑΣ Γιάννινα και απομάκρυναν τον οπαδό και λειτούργησαν κατευναστικά, όπως είναι και ο ρόλος τους άλλωστε. Από πλευράς Παναθηναϊκού στο περιστατικό συμμετείχε και ο επιχειρησιακός διευθυντής της “πράσινης” ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος.

Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι οι βρισιές του ανθρώπου προς τον Διούδη ήταν ανεπίτρεπτες, δεν δίνει κανείς σε κανέναν το δικαίωμα να σηκώνει χέρι, όντας μάλιστα φιλοξενούμενος και ιδίως στην περίπτωση που ο εν λόγω ήταν στην κερκίδα, δηλαδή δεν απειλούνταν άμεσα η σωματική ακεραιότητα κανενός.

Είναι απορίας άξιον αν ο παρατηρητής Παπαγιάννης κατέγραψε το περιστατικό στο Φύλλο Αγώνα καθώς μιλάμε για αξιωματούχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X