Καλαμπάκος: «Η ΑΕΚ κέρδισε καθαρά και δίκαια»

Καλαμπάκος: «Η ΑΕΚ κέρδισε καθαρά και δίκαια»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του προπονητή του Μεσολογγίου μετά το ματς με την ΑΕΚ

Ο Ντίνος Καλαμπάκος τόνισε πως η νίκη της ΑΕΚ ήταν καθαρή και δίκαιη στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στάθηκε στις πολλές δυσκολίες του Μεσολογγίου τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του Μεσολογγίου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έμειναν αρκετό καιρό εκτός προπονήσεων και μαζεύτηκαν την Πέμπτη για προπόνηση. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας ειδικά στο ξεκίνημα. Πήραμε ριμπάουντ και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Η ποιότητα και το βάθος που έχει η ΑΕΚ της έδωσαν αυτό που ήθελε. Κέρδισε δίκαια και εύκολα η ΑΕΚ. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Περιμέναμε πιο κακή την ΑΕΚ λόγω της απουσίας της από το γήπεδο. Μας κέρδισε και με τα κορμιά της εύκολα και καθαρά. Περαστικά στα παιδιά που έχουν κορωνοϊό. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον Ηλία και εμείς δίνουμε τη δική μας μάχη. Ήρθε ένα νέο παιδί που τον συναντήσαμε στην προπόνηση και συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια ώστε να εξαντλήσουμε την όποια πιθανότητα έχει αυτή η ομάδα να σωθεί».

Για την πιο μεγάλη δυσκολία στο Μεσολόγγι: «Τα τελευταία παιχνίδια τα παίξαμε με 4-5 ξένους. Έγιναν τρομερά πράγματα στην ομάδα. Αλλάξαμε τους περισσότερους παίκτες που δεν θέλαμε. Και για οικονομικούς λόγους και για θέματα υγείας. Αναγκαστικά ζεις με αυτά. Δεν γκρινιάζω γιατί είμαστε μια ομάδα που δεν έχει πάρα πολλά λεφτά. Όταν δεν έχεις λεφτά στη λαϊκή δεν πας 7.30 το πρωί, πας στις 2.45. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Ομάδες που δεν έχουν τον μεγάλο χορηγό, δεν έχουν μεγάλη βοήθεια πρέπει να ζούμε με αυτό. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε και να είμαστε περήφανοι. θα είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Αν φύγουμε να φύγουμε περήφανοι».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X