Κανένα θέμα προπονητή για την ΑΕΚ!

Κανένα θέμα προπονητή για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διαψεύδει τις ματιές σε άλλους προπονητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανένα θέμα αποχώρησης Μανόλο Χιμένεθ δεν υπάρχει στην ΑΕΚ!

Παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το ενδιαφέρον ή τις «ματιές» της Ενωσης σε άλλους προπονητές όπως είναι ο Μίλαν Ράσταβατς που πηγαίνει εξαιρετικά στον Αστέρα Τρίπολης και ο Αργύρης Γιαννίκης με εξίσου καλή πορεία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάντως αυτό που ξεκαθαρίζεται από την Ενωση είναι πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή» για την ΑΕΚ αυτή τη περίοδο.

Υπενθυμίζεται πως έγινε συζήτηση μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και του Δημήτρη Μελισσανίδη το βράδυ της Παρασκευής μια ημέρα έπειτα από την πολύ κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στον Βόλο, παρά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην κουβέντα που έγινε μεταξύ των δύο ανδρών εκφράστηκαν τα παράπονα του Μελισσανίδη σχετικά με την εικόνα της ομάδας, χωρίς τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να αναφερθεί σε επιλογές προσώπων και ενδεκάδας.

Το σημαντικό που ειπώθηκε από την πλευρά του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ είναι ότι η Ένωση δεν είχε την εικόνα που έπρεπε, όπως επίσης τονίστηκε και η λογική αντιμετώπισης του αγώνα. Ήταν μια συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών που έχουν συνεχείς επαφές μαζί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X