ΑΕΚ: «Μυθεύματα τα σενάρια για οριστικό φινάλε με Ολιβέιρα»

ΑΕΚ: «Μυθεύματα τα σενάρια για οριστικό φινάλε με Ολιβέιρα»
Photo Credits: INTIME

Η θέση της ΑΕΚ σχετικά με δημοσίευμα για τον Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατηγορηματικά διέψευσε σενάρια για το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα στο σύλλογο, η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα που μιλά για «τίτλους τέλους για τον Νέλσον Ολιβέιρα» στην Ενωση, έφερε την απάντηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. «Πρόκειται περί μυθεύματος», αναφέρουν πηγές από το κλαμπ αναφορικά με το εν λόγω δημοσίευμα που ανέφερε πως έγινε συνάντηση με την πλευρά του Πορτογάλου στα τέλη του 2020 υπήρξε μεγάλη διαφορά και ο Δικέφαλος απέσυρε την πρόταση του για τον ίδιο.

«Δεν έχει γίνει, ούτε τελική συζήτηση, ούτε τελική απόφαση, ούτε υπάρχει τελική πρόταση της ΑΕΚ Τα εν λόγω σενάρια δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα», λέγεται από κιτρινόμαυρους κύκλους σχετικά με αυτό το δημοσίευμα.

Το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο η περίπτωσή του είναι διαφορετική από εκείνη του Μάρκο Λιβάγια -που αποτέλεσε παρελθόν- για αυτό και συνεχίζει να είναι στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. Σε μία διετία συνεργασίας με την ΑΕΚ ο Πορτογάλος έχει 63 ματς, 25 γκολ και 10 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X