Κουέστα: «Ζητώ συγγνώμη, νιώθω πολύ άσχημα»

Κουέστα: «Ζητώ συγγνώμη, νιώθω πολύ άσχημα»
Photo Credits: INTIME

Η συγγνώμη του Χουλιάν Κουέστα για το τραγικό λάθος του στο Αρης-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χουλιάν Κούεστα μίλησε για τα συναισθήματά του μετά το γκολ που δέχθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το οποίο έκρινε και την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Ο τερματοφύλακας του Άρη ζητάει «συγγνώμη» από τους οπαδούς της ομάδας του και επισημαίνει το πόσο θυμωμένος είναι με τον εαυτό του, αλλά και την στήριξη που έχει λάβει από τους συμπαίκτες του και τους πάντες στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη ψυχολογία του:

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί ξέρω ότι το Κύπελλο ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος για φέτος. Νιώθω πολύ άσχημα, είμαι πολύ στενοχωρημένος από το λάθος που έκανα. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου για το λάθος που έκανα. Η ομάδα από την άλλη έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και απέδειξε ότι άξιζε να πάρει την πρόκριση. Δυστυχώς συνέβη αυτό που έγινε στο φινάλε. Απολογούμαι και πάλι. Πρέπει όμως να το γυρίσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την στήριξη των συμπαικτών του:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω. Ασφαλώς είναι κάτι που με ευχαριστεί. Τόσο μετά τον αγώνα όσο και πριν προπόνηση, μίλησα στους συμπαίκτες μου, τους ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μια οικογένεια, είμαστε πολύ δυνατοί και πρέπει να ζητήσουμε την νίκη στο ντέρμπι».

Για το ντέρμπι της Τούμπας:

«Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, μια μάχη. Δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε συμπαγής και κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, θα είμαστε στο τέλος οι νικητές».

Το μήνυμα του στον κόσμο:

«Πέρα από την συγγνώμη που θέλω να ζητήσω για ακόμα μια φορά, θέλω να πω και ότι και εγώ νοιώθω οπαδός του Άρη. Νοιώθω την νοοτροπία, το πώς σκέφτονται και το πώς νιώθουν. Πρέπει να μείνουν όλοι κοντά στην ομάδα. Θα το γυρίσουμε και θα δείξουμε την Κυριακή ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X