Η ΑΕΚ έλαμψε στην «Πόλη του φωτός», ιστορική ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν (VIDEO)

Η ΑΕΚ έλαμψε στην «Πόλη του φωτός», ιστορική ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν (VIDEO)

Πρώτο ματς στο Παρίσι που γίνεται... κιτρινόμαυρο. Τουλάχιστον 7.000 οπαδοί της ΑΕΚ έφτιαξαν μαγική ατμόσφαιρα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 0-0 ήταν ένα σκορ που έδινε ελπίδες πρόκρισης μέχρι και στον πύργο του Αϊφελ!

Ηταν η προημιτελική φάση του κυπέλλου Κυπελλούχων και η ΑΕΚ του Πέτρου Ραβούση ετοιμαζόταν να γράψει ιστορία. Το κοσμοπολίτικο Παρίσι, αλλά και οι προσδοκίες για μεγάλη πρόκριση οδήγησαν στην γαλλική πρωτεύουσα μιλιούνια από φίλους της ομάδας. Απέναντι τους, η σπουδαία Παρί Σεν Ζερμέν του σπουδαίου Βραζιλιάνου Λεονάρντο, του Ραί και του Μπρούνο Ν’ Γκοτί. Κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο της, η ΑΕΚ στάθηκε ως ίσος προς ίσο και απέσπασε λευκή ισοπαλία.

Ηταν το παιχνίδι κατά το οποίο ο Στέλιος Μανωλάς έφτασε τις 35 και έπιασε τον Μίμη Παπαϊωάννου στην πρώτη θέση του πίνακα των ευρωπαϊκών συμμετοχών. Ο Μανωλάς ήταν εκ των κορυφαίων, με άξιο συμπαραστάτη τον Ηλία Ατματσίδη, ο οποίος πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ως τώρα καριέρας του.

Η ΑΕΚ είχε και ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Στο πρώτο μέρος φάουλ του Κετσπάγια πέρασε λίγο άουτ, ενώ η μεγάλη στιγμή ήρθε στο 74’, όταν ο Νικολαϊδης μπήκε στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε και ο Ν’ Γκοτί βρήκε την ευκαιρία να διώξει.

Ο Πέτρος Ραβούσης είχε επιλέξει να αγωνιστούν στο Παρίσι οι Ατματσίδης, Μαχαιρίδης (72’ Ντόμπος), Κωστένογλου, Βλάχος, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μπατίστα, Νικολαϊδης (82’ Μαρτσέλο), Μανωλάς, Κασάπης, Μπορμπόκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X