ΑΕΚ: Μίλησαν απόψε Μελισσανίδης-Χιμένεθ!

ΑΕΚ: Μίλησαν απόψε Μελισσανίδης-Χιμένεθ!
Photo Credits: INTIME

Κουβέντα με τον Μανόλο Χιμένεθ είχε απόψε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε απόψε η συζήτηση που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Συζήτηση μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε το βράδυ της Παρασκευής μια ημέρα έπειτα από την πολύ κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στον Βόλο, παρά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην κουβέντα που έγινε μεταξύ των δύο ανδρών εκφράστηκαν τα παράπονα του Μελισσανίδη σχετικά με την εικόνα της ομάδας, χωρίς τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να αναφερθεί σε επιλογές προσώπων και ενδεκάδας.

Το σημαντικό που ειπώθηκε από την πλευρά του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ είναι ότι η Ένωση δεν είχε την εικόνα που έπρεπε, όπως επίσης τονίστηκε και η λογική αντιμετώπισης του αγώνα. Ήταν μια συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών που έχουν συνεχείς επαφές μαζί του.

Ο Χιμένεθ εξέφρασε την προσωπική του άποψη, έχοντας νωρίτερα μέσα στη μέρα μιλήσει με τον Παναγιώτη Κονέ.

Μεταξύ του Σεβιγιάνου τεχνικού και του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ τονίστηκε ότι από εδώ και πέρα ως το τέλος της σεζόν πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό με βελτίωση της εικόνας της ομάδας και από το καλοκαίρι και έπειτα να υπάρξει σωστή οργάνωση για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X