Δουβίκας για το μέλλον του: «Δεν υπάρχει κάποιος στόχος συγκεκριμένος»

Δουβίκας για το μέλλον του: «Δεν υπάρχει κάποιος στόχος συγκεκριμένος»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε για το μέλλον του ο Τάσος Δουβίκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ, τον αποκλεισμό του Βόλου και το μέλλον του μίλησε ο Τάσος Δουβίκας.

Τον αποκλεισμό του Βόλου από την ΑΕΚ, σχολίασε ο Τάσος Δουβίκας, τονίζοντας πως ο ίδιος θα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά προκειμένου να φτάσει ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 FM:

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Σίγουρα κόβει τη χαρά. Όλοι προσπαθήσαμε. Είμαστε κουρασμένοι και εμείς και η ΑΕΚ. Έχουμε απανωτά παιχνίδια. Το παλέψαμε. Κάναμε ένα καλό ημίχρονο πρώτο αλλά δεν πήραμε την πρόκριση. Το γκολ δίνει ψυχολογία στον επιθετικό. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου. Έστω και από την άσπρη βούλα πήραμε ψυχολογία χθες. Το θέλαμε πολύ. Πληρώσαμε τα τέσσερα γκολ που φάγαμε σε 11 λεπτά στην Αθήνα».

Για τα γκολ που σημειώνει: «Σίγουρα με χαροποιεί. Δεν πρέπει να μου σηκωθούν τα μυαλά, θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Όλα τα παιδιά και ο Δήμαρχος με βοηθάει και μου ζητούν να είμαι προσγειωμένος και να συνεχίσω να δουλεύω».

Για το μέλλον του: «Τα όνειρα μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Δεν υπάρχει κάποιος στόχος συγκεκριμένος».

Για το γκολ του Μπουχαλάκη: «Είναι έξυπνη η κίνηση του Μπουχαλάκη. Ο Κουέστα δεν το κατάλαβε και μπήκε το γκολ».

Για το Κύπελλο: «Ο ΠΑΣ είναι γενικά καλή ομάδα. Θα είναι αμφίρροποι οι αγώνες. Η ΑΕΚ είναι μια δύναμη που την ξεχωρίζεις και από εκεί και πέρα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X