Συνελήφθη οπαδός του Αρη που έβρισε την αποστολή του Ολυμπιακού

Συνελήφθη οπαδός του Αρη που έβρισε την αποστολή του Ολυμπιακού

Συνεληφθη ένας 35χρονος οπαδός του Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χειροπέδες σε έναν 35χρονο οπαδό του Άρη πέρασαν χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί της Υποδ/νσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους της Δ/νσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, o 35χρονος και 9 ακόμα οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» ζήτησαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να μαζέψουν τα πανό που είχαν αναρτηθεί για το παιχνίδι.

Όταν η είσοδος τους επετράπη, ο 35χρονος και ένας ακόμα οπαδός του Άρη επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της ασφάλειας της αποστολής του Ολυμπιακού. Το επεισόδιο δεν έλαβε περαιτέρω έκταση.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν, ο δράστης της φραστικής επίθεσης βρέθηκε στα χέρια των αρχών και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τον οπαδό των «κιτρινόμαυρων» βαραίνει η κατηγορία της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων.

Πηγή: Thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X