Γιαννίκης-Ράσταβατς σε λίστες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Γιαννίκης-Ράσταβατς σε λίστες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Σε λίστες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού δίνουν τον Αργύρη Γιαννίκη και τον Μίλαν Ράσταβατς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαν Ράσταβατς και ο Αργύρης Γιαννίκης είναι δύο από τους πιο πολυσυζητημένους προπονητής της Super League φέτος και δημοσίευμα υποστηρίζει πως βρίσκονται σε λίστες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα το Sportime γράφει πως Μίλαν Ράσταβατς και Αργύρης Γιαννίκης, τα δύο πιο πολυσυζητημένα (θετικά) πρόσωπα των πάγκων. Για φέτος στη Super League. Και οι δύο έχουν δείξει έργο. Περισσότερο απ’ όσο φαντάζονταν όλοι. Έχουν κάνει υπέρβαση. Διαφορετικού τύπου αλλά υπέρβαση.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είναι πιο γνωστός στο ελληνικό κοινό. Εξαιρετική πορεία στην Ξάνθη, πήρε την σκυτάλη από τον Λουτσέσκου και διατήρησε την ομάδα στο ίδιο επίπεδο. Έφυγε, πήρε την κάτω βόλτα η ακριτική ομάδα. Βήμα επόμενο ο Αστέρας Τρίπολης, που ο Σέρβος τεχνικός (με εμπειρία από Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Σερβίας) έκανε μία ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις.

Τακτικά, μετά τον Ολυμπιακό η καλύτερη εικόνα συνόλου. Καταπληκτικό. Ο κάθε παίκτης ξέρει που είναι η θέση του. Στην άμυνα, στα χαφ, στα εξτρέμ όλοι δουλεύουν ρολόι. Και ο Μπαράλες εμπνευσμένος κάνει απίστευτη σεζόν. Το καλύτερο σερί στην ιστορία του Αστέρα και πρόκριση στα πλέι οφ.

Από την άλλη πλευρά, ο Αργύρης Γιαννίκης talk of the town στη δεύτερη σεζόν του στον ΠΑΣ. Πέρασε ένα διάστημα που δεν είχε αποτελέσματα, θα παίξει πλέι άουτ αλλά όπως και ο Αστέρας έχει παράσημα κόντρα στους μεγάλους. Ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, νίκη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και φυσικά η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο. Γερμανοτραφής, έμαθε πολλά ως ασίσταντ σε Καλσρούη και Ίγκολσταντ.

Διακρίνεται για τη νοοτροπία που έχει περάσει στον ΠΑΣ πως θα κυνηγούν κάθε φάση οι παίκτες του, δε θα κλείνονται και δε θα φοβούνται όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.

Ο Ράσταβατς και ο Γιαννίκης είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Είναι και δεν αποκλείεται να το κάνουν. Μυστικό δεν είναι. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να πάνε σε αναζήτηση προπονητή από το καλοκαίρι. Βασικά με την εικόνα που δείχνουν θα είναι απίστευτο να μην το κάνουν, όποιο και αν είναι το τέλος της σεζόν. Όσο εντυπωσιακό δηλαδή, αν γυρίσει ποτέ το χαρτί.

Ο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό τη χάνει την παρτίδα. Είναι λογικό. Με ψυχρές σχέσεις με όλα σχεδόν τα… βαριά χαρτιά (Μακέντα, Καρλίτος, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες), κάποια στιγμή θα έρχονταν και τα κακά αποτελέσματα.

Όσο για την ΑΕΚ του Χιμένεθ, ο Ισπανός ακόμα και αν κατακτήσει το Κύπελλο (που λέει ο λόγος) δε φαίνεται πως μπορεί να βρει γιατρικό για την αλλαγή σελίδας και την είσοδο στην «OPAP Arena».

Ράσταβατς και Γιαννίκης είναι προπονητές, που έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω τους. Σε μια πιο ρεαλιστική βάση αυτή την στιγμή είναι το like της ΑΕΚ στον Ράσταβατς.

Πολύ νωρίς για οτιδήποτε θα πουν κάποιοι. Ίσως και όχι να προτρέξουν άλλοι.

Όπως και να έχει, τόσο ο Ράσταβατς όσο και ο Γιαννίκης θα παίξουν πολύ στην επικαιρότητα.

Το εντυπωσιακό θα είναι να μείνουν σε Τρίπολη και Γιάννινα και την επόμενη σεζόν, κάτι που αυτή τη στιγμή δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Άλλωστε, είναι έτοιμοι για το… επόμενο βήμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X