Τσιτσιπάς: Με επική ανατροπή στα ημιτελικά του Rotterdam Open!

Κέρδισε τον Τσιτσιπά ο Ναδάλ! (VIDEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στα προημιτελικά του Rotterdam Open

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέβαλε την αντίσταση του Κάρεν Κατσάνοφ στα προημιτελικά του Rotterdam Open παίρνοντας τη νίκη με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7-5)

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει ιδανικά τον αγώνα «κρατώντας» αρχικά το σερβίς του και στη συνέχεια κάνοντας το μπρέικ για να προηγηθεί με 2-0. Ωστόσο ο Κατσάνοφ θα αντιδράσει γρήγορα, θα «σπάσει» το σερβίς του Τσιτσιπά και θα μειώσει σε 2-1. Με κεκτημένη ταχύτητα, ο 24χρονος Ρώσος θα κάνει το 2-2.

Εκμεταλλευόμενος την αδυναμία του Έλληνα άσσου να βρει εύκολους πόντους από το δεύτερο σερβίς και έχοντας περιορίσει τα λάθη του από τη baseline, ο Κατσάνοφ θα κάνει δεύτερο συνεχόμενο μπρέικ και θα προηγηθεί με 3-2. Θα ακολουθήσει ένα ακόμη καλό σέρβις – γκέιμ για τον τενίστα από τη Μόσχα, που θα διευρύνει το προβάδισμα του (4-2).  Έστω και δύσκολα, ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει το σέρβις – γκέιμ του (4-3), ωστόσο το πρόβλημα των αβίαστων λαθών παρέμενε (13 – 5 σε βάρος του Έλληνα).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X