Δυάδα με Εσπανιόλ-Οβιέδο και Πάσος-Νασιονάλ

Δυάδα με Εσπανιόλ-Οβιέδο και Πάσος-Νασιονάλ

Οι επιλογές του Stoiximaview για το σημερινό μας δελτίο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο αγώνες έχει επιλέξει το stoiximaview.gr για το σημερινό μας δελτίο. Ματς από Ισπανία και Πορτογαλία και συγκεκριμένα Segunda Division και Primeira Liga αντίστοιχα.

Segunda Division, Εσπανιόλ-Οβιέδο (22.00): Σημαντικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Η Εσπανιόλ συνεχίζει την μάχη για την απευθείας άνοδο. Είναι στη 2η θέση και στο +1 από την Αλμερία, ενώ απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή και την Μαγιόρκα. Στόχος των Καταλανών είναι η κορυφή, ωστόσο, το τελευταίο δίμηνο έκαναν νερά και μπορούμε να πούμε πως έμπλεξαν. Έρχονται από το μάλλον θετικό 1-1 στην έδρα της Χιχόν και πλέον βλέπουν το πρόγραμμά τους να ομαλοποιείται.

Segunda Division, Εσπανιόλ-Οβιέδο (22.00): Υποδέχονται την Οβιέδο που ουσιαστικά δεν έχει ρεαλιστικό στόχο. Όλα δείχνουν πως με το +8 από την κόκκινη ζώνη δεν θα έχει πρόβλημα για την παραμονή. Από την άλλη, το +7 από την πρώτη εξάδα δεν της επιτρέπει να κοιτάει προς τα πάνω. Το τελευταίο διάστημα δείχνει σε καλό φεγγάρι, αφού καταφέρνει και τσιμπάει βαθμούς. Η έδρα της παραμένει το δυνατό της όπλο, ωστόσο, αποτελεί σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο και στα εκτός. Η Εσπανιόλ στη φάση που είναι δεν περιμένουμε να βγάλει μάτια. Θα προσπαθήσει να πάρει με προσοχή το παιχνίδι και να ψάξει ένα γρήγορο γκολ ώστε να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη. Οι φιλοξενούμενοι δεν πετάνε φωτιές και θα στηριχτούν κατά βάση στα μετόπισθεν. Αποφεύγοντας τον εξαιρετικά χαμηλό άσσο, το σύνολο τερμάτων 2-3 δείχνει αρκετά ισορροπημένο και πάντα πληρώνει συμπαθητικά 1.91.

Primeira Liga, Πάσος-Νασιονάλ (20.30): Τεράστιο πισωγύρισμα για την Πάσος η επίσκεψή της στην έδρα της Σάντα Κλάρα (3-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Διατηρήθηκε στην 5η θέση όμως κράτησε την Γκιμαράες στο παιχνίδι της Ευρώπης (-5) και πρέπει να συνεχίσει να ζει με το άγχος σε μια περίοδο που δεν πατάει καλά. Το θετικό είναι πως επιστρέφει στην έδρα της όπου είναι πανίσχυρη. Στο “Μόβελ” έχει χάσει μόνο από τη Σπόρτινγκ τον Σεπτέμβριο, ενώ έχει λυγίσει Πόρτο και Μπράγκα, με τον συνολικό απολογισμό να φτάνει στο 7-2-1.

Primeira Liga, Πάσος-Νασιονάλ (20.30): Οι γηπεδούχοι θα βρουν απέναντί τους τη Νασιονάλ, που ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει. Οι τρεις κολλητές ήττες με τελευταία αυτή κόντρα στη Μπράγκα (1-2) κρατούν την ομάδα του Φρέιρε στα σενάρια της παραμονής καθώς το +2 δεν της δίνει καμία ασφάλεια. Είναι εμφανές πως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη συνοχή της, ενώ το άγχος μεγαλώνει, αφού βαθμοί δεν έρχονται. Με τους φιλοξενούμενους λοιπόν να δείχνουν τρομερά πιεσμένοι, πάμε στοίχημα με την Πάσος αγοράζοντας τον άσσο στο οριακό 1.86.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X