Μάκης Παπαδημητρίου: «Ετσι έγινα ΑΕΚ, πρόσφατα δεν πήραμε πρωτάθλημα; Τι άλλο θέλουμε;» (VIDEO)

Μάκης Παπαδημητρίου: «Ετσι έγινα ΑΕΚ, πρόσφατα δεν πήραμε πρωτάθλημα; Τι άλλο θέλουμε;» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου μιλά για την ΑΕΚ και τους λόγους που την αγάπησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάκης Παπαδημητρίου εξήγησε γιατί έγινε ΑΕΚ με ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Γεννημένος στην Κυψέλη, μεγαλωμένος στην Ηλιούπολη. Γειτονιές που ανάγκασαν τον ταλαντούχο ηθοποιό να βολοδέρνει στο γήπεδο του Χαραυγιακού κι αυτό του Αστέρα Εξαρχείων.

Παρ’ όλα αυτά, αν τον ρωτήσεις τι ομάδα είναι θα σου απαντήσει «ΑΕΚ» αν και «δεν ξέρω γιατί. Βασικά ξέρω…Πάει πάρα πολύ παλιά, ήμουν πολύ μικρός… Τις Κυριακές πηγαίναμε στην θεία μου την Φωτεινή και στον ξάδερφο μου τον Σάκη και βλέπαμε Ταρζάν, μαζί με τα ξαδέρφια του, τον Γιώργο και τον Θωμά. Και μια μέρα, μας ρωτάει ο Σάκης “τι ομάδα είστε” και γω δεν ξέρω τι απάντησα. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός… Δεν θυμάμαι. Μου λέει “τι είναι αυτά, θα είστε Α.Ε.Κ. και οι τρεις”. Λέμε “ΑΕΚ, εντάξει. Γαμώ”! Κι από τότε είμαστε Α.Ε.Κ., όλοι».

ΑΕΚτζής λοιπόν, προφανώς όχι από κούνια αλλά ακόμα κι έτσι, έχει πανηγυρίσει – πιτσιρικάς – τα γκολ της κόντρα στην Ντιναμό Δρέσδης «και πήγαινα μετά στο παράθυρο κι έκανα χειρονομίες στον φίλο μου τον Φίλιππο που ήταν γαύρος», ενώ όντας πια μπαμπάς είχε βρεθεί στο Ο.Α.Κ.Α. «στη μία και μοναδική φορά που έχω πάει στο γήπεδο, για να δούμε το ματς με την Μπάγερν, που χάσαμε 2-0. Τώρα περιμένω να φτιαχτεί το νέο γήπεδο και μετά, σε δέκα χρόνια πάλι».

Από τις απαντήσεις του, καταλαβαίνεις πως δεν είναι κι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της Α.Ε.Κ. Το παραδέχεται κι ο ίδιος. Όπως παραδέχεται πως αν δεν ήταν με τον δικέφαλο του Νότου «θα ήμουν μία από τις ταλαιπωρημένες ομάδες», ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει: «μόλις έφυγε ο Μπάγιεβιτς, νύχτωσε για πάντα».

Δείτε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X