Δίωξη για βιασμό εναντίον του ηθοποιού Στραβοπόδη

Δίωξη για βιασμό εναντίον του ηθοποιού Στραβοπόδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποινική δίωξη στον ηθοποιό Νίκο Στραβοπόδη ασκήθηκε έπειτα από μήνυση που έκανε ο Δημήτρης Ανθής για βιασμό που υπέστη το 2006.

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στο γνωστό τηλεοπτικό ηθοποιό Νίκο Στραβοπόδη μετά την μήνυση του 38χρονου Δημήτρη Άνθη ότι βιάστηκε από αυτόν το 2006. Πλέον η δικογραφία διαβιβάζεται στον ανακριτή ο οποίος θα διενεργήσει την κυρία ανάκριση και αναμένεται να καλέσει σε κατάθεση το θύμα και τυχόν μάρτυρες, ενώ η διαδικασία θα «κλείσει» με την κλήση σε απολογία του κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζεται, ότι για αυτή την υπόθεση είχε υποβληθεί μήνυση που εστάλη στην αστυνομία για να διενεργήσει προανάκριση. Ο καταγγελλόμενος ηθοποιός πάντως φέρεται να αρνείται πως βίασε τον μηνυτή κάνοντας λόγο για «ερωτική επαφή μεταξύ ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση».

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι αρχές κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς καθώς η υπόθεση παραγράφεται τον Μάιο. Υπενθυμίζεται, ότι από την συνέντευξη του Νίκου Στραβοπόδη στην οποία περιέγραψε βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη παρουσία τρίτου ατόμου, ο Δημήτρης Άνθης αναγνώρισε στο τρίτο πρόσωπο, τον δικό του κακοποιητή.

«Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του γιατί ήθελα να κάνω μία ταυτοποίηση γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ήθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Άνθης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X