FIFA: Πρότεινε να γίνει ακόμη και στην Αθήνα το Βραζιλία-Αργεντινή!

FIFA: Πρότεινε να γίνει ακόμη και στην Αθήνα το Βραζιλία-Αργεντινή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποκάλυψη πως η FIFA πρότεινε στην ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL) να γίνουν σε Αθήνα, Βουδαπέστη και Βουκουρέστι τα προκριματικά παιχνίδια της 5ης και 6ης αγωνιστικής για το Μουντιάλ 2022 κάνει η εφημερίδα της Ουρουγουάης «Ovacion».

Κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης δεν θέλουν να αφήσουν τους διεθνείς τους να ταξιδέψουν στη Νότια Αμερική, μιας και θα χρειαστεί να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα 10 ημερών, μετά την επιστροφή τους. Έτσι εξετάζεται το ενδεχόμενο, μιας και τα παιχνίδια διεξάγονται χωρίς κόσμο, να φιλοξενηθούν σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, επικοινώνησε με τον επικεφαλής του Conmebol, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, προτείνοντας οι αγώνες για 5η και 6η αγωνιστική να γίνουν στην Ευρώπη, σε Βουδαπέστη, Αθήνα και Βουκουρέστι. Σήμερα (15:30 ώρα Ελλάδας) οι 10 πρόεδροι των ομοσπονδιών μελών της Conmebol, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Αργεντινής «Telam», θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της FIFA, προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα.

Αν περάσει η πρόταση της FIFA, δεν αποκλείεται να δούμε στα μέρη μας ακόμη και ματς όπως Βραζιλία-Αργεντινή, Κολομβία-Βραζιλία και Αργεντινή-Ουρουγουάη. Οι δύο αγωνιστικές για τις οποίες συζητείται αλλαγή έδρας περιλαμβάνουν τους εξής αγώνες: 5η: Βολιβία-Περού, Βενεζουέλα-Ισημερινός, Χιλή-Παραγουάη, Κολομβία-Βραζιλία, Αργεντινή-Ουρουγουάη. 6η: Ισημερινός-Χιλή, Ουρουγουάη-Βολιβία, Παραγουάη-Κολομβία, Βραζιλία-Αργεντινή και Περού-Βενεζουέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X