Το «γύρισε» στο wrestling ο Σακίλ και πήγε στο νοσοκομείο (VIDEO)

Το «γύρισε» στο wrestling ο Σακίλ και πήγε στο νοσοκομείο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένας σταρ που τολμά να κάνει αυτό που θέλει, ακόμα και αν… χαλάσει λίγο την εικόνα του. Έτσι αποφάσισε να μπει σε ρινγκ wrestling και κατέληξε στο… νοσοκομείο.

Ήταν όνειρο του και στα 48 του το έκανε πραγματικότητα. Ο Σακίλ έλαβε μέρος σε αγώνα για το All Elite Wrestling σε tag team με την Τζέιντ Κάργκιλ απέναντι στον Κόντι Ρόουντς με την Ρεντ Βέλβεντ. Ο πρώην άσος του ΝΒΑ είχε τις καλές και τις κακές του στιγμές στο ρινγκ με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Μέχρι την στιγμή που ξαφνικά μετά από μία λαβή του αντιπάλου του, από τα σχοινιά, προσγειώθηκε πάνω σε ένα τραπέζι, το οποίο φυσικά και διαλύθηκε.

Ο Σακίλ δεν ένιωσε καλά, ο αγώνας σταμάτησε και ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Βέβαια κι εκεί υπήρχε πρόβλημα μιας και δεν χωρούσε ολόκληρος. Βέβαια την επόμενη βρέθηκε κανονικά στο στούντιο της εκπομπής όπου είναι συμπαρουσιαστής, όπου δέχθηκε τα συγχαρητήρια αλλά και τα πειράγματα του Τσαρλς Μπάρκλει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X