Λεμπρόν: Ο Αντετοκούνμπο η πρώτη επιλογή στην ομάδα του για το All Star Game (VIDEO)

Λεμπρόν: Ο Αντετοκούνμπο η πρώτη επιλογή στην ομάδα του για το All Star Game (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιντ Ντουράντ ως αρχηγοί, επέλεξαν τις ομάδες τους για το All Star Game της Ατλάντα, με τον «Κινγκ» να επιλέγει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πεντάδα του.

Ο άσος των Λέικερς πήρε τον «Greek Freak» ως την πρώτη του επιλογή για την ομάδα του, δείχνοντας την προτίμηση του στον Έλληνα άσο, ενώ μετά ακολούθησαν οι Στεφ Κάρι, Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς.

Από την πλευρά του ο Κέβιν Ντουράντ επέλεξε τους Τζόελ Εμπίιντ, Καουάι Λέοναρντ, Μπράντλει Μπιλ και Τζέισον Τέιτουμ ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ θα είναι ο αντικαταστάτης του στην πεντάδα, μιας και ο «K.D.» είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στο All Star Game.

Οι δύο αρχηγοί έκαναν τις επιλογές τους με βάση τους βασικούς όπως επιλέχθηκαν σε Ανατολή και Δύση.

Όσον αφορά τους αναπληρωματικούς για την ομάδα του Τζέιμς, αυτοί είναι οι Ντάμιαν Λίλαρντ, Μπεν Σίμονς, Κρις Πολ, Τζέιλεν Μπράουν, Πολ Τζορτζ, Ντομάντας Σαμπόνις και Ρούντι Γκομπέρ.

Στην ομάδα του Κέβιν Ντουράντ πήραν οι Τζέιμς Χάρντεν, Καιρί Ίρβνγκ , Ντέβιν Μπούκερ, Ζάιον Ουίλιαμσον, Ζακ Λαβίν, Τζούλιος Ραντλ, Νίκολα Βούτσεβιτς, Ντόνοβαν Μίτσελ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X