Βόλος-ΑΕΚ: Η κριτική των 15 ποδοσφαιριστών της Ένωσης

Εικόνες από το Βόλος-ΑΕΚ

Βόλος-ΑΕΚ: Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έπαιξε με την φωτιά στο Πανθεσσαλικό, με λάθος διαχείριση και επιλογές από τον Χιμένεθ, αλλά δεν “κάηκε”.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Βόλο

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στην φάση που κέρδισε το πέναλτι ο Βόλος, έκανε λάθος εκτίμηση και τράκαρε με τον Νίνη και έδωσε επί της ουσίας την ευκαιρία στον αντίπαλο να βρει εύκολα γκολ. Κατά τα άλλα, όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, ήταν σταθερός.

Στράτος Σβάρνας: Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ. Προσπάθησε να είναι προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Και δεν άφηνε καθόλου το πόστο του. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πάρει καθόλου επιθετικό παιχνίδι από την δεξιά πλευρά. Ωστόσο ο τρόπος που έπαιξε ο Σβάρνας ως δεξί μπακ, έδωσε τις περισσότερες και τις σημαντικότερες λύσεις στην άμυνα.

Ζίγκα Λάτσι: Έδωσε πολλές μάχες και με τον Δουβίκα και με τον Περέα. Τόσο χαμηλά, όσο και ψηλά. Στις περισσότερες βγήκε κερδισμένος. Έκανε και πάλι κάποια λάθη, αλλά σε γενικές γραμμές είχε θετική παρουσία, έβγαινε καλά και δυναμικά πάνω στην μπάλα και κρατούσε σωστά την θέση του.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Δεν είχε γερά πατήματα ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι. Έδωσε και αυτός πολλές μάχες. Χωρίς να βγει κερδισμένος σ’ όλες. Με την μπάλα στα πόδια του δεν έβγαζε σιγουριά. Και έκανε αρκετά λάθη.

Έλντερ Λόπες: Αυτή την φορά ήταν πολύ προσεκτικός και πολύ συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, τις περισσότερες από τις προσωπικές μονομαχίες, κατάφερε να τις κερδίσει. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ελάχιστα ανεβάσματα από την πλευρά του και δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου στο επιθετικό κομμάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε κάποια ανεβάσματα, αλλά όχι κάτι σημαντικό.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έκανε και πάλι πολλά χιλιόμετρα και έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή. Προσπάθησε και να μαρκάρει και να κλέψει, αλλά και να νοικοκυρέψει κάπως το παιχνίδι της ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε μια πολύ καλή μπαλιά προς τον Ανσαριφάρντ, η οποία κατέληξε στο σουτ που έκανε ο Καρίμ και κόντραρε. Στο δεύτερο έκανε ακόμα καλύτερη δουλειά και σχεδόν σ’ όλους τους χώρους του γηπέδου.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Έκανε και σωστά και λάθος πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Υπήρχαν φάσεις στις οποίες μπήκε πολύ καλά πάνω στην μπάλα και κατάφερε να τις κερδίσει για την ΑΕΚ. Υπήρχαν και αυτές που έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα χάθηκε σε σημείο που δεν έπρεπε να χαθεί.

Γέβχεν Σάκχοφ: Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά από εκείνο το παιχνίδι κυπέλλου στο οποίο είχε τραυματιστεί με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη. Φαινόταν πως του έλλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός. Ήταν ο παίκτης που έμπαινε ανάμεσα στα στόπερ και προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι της ΑΕΚ. Είχε και λάθη στις πάσες του, αλλά είχε και πράγματα που έκανε σωστά στην μεσαία γραμμή.

Λιβάι Γκαρσία: Σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση δυο προσωπικές ενέργειες που δεν ολοκλήρωσε στο ξεκίνημα του ματς, έδειχνε να βρίσκεται εκτός αγώνα. Φαινόταν να του βγαίνει η κούραση και να δυσκολεύεται αρκετά να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε κάποιες προσπάθειες όταν άλλαξε πλευρά στο γήπεδο. Αλλά και πάλι ήταν εμφανές πως ήταν πολύ κουρασμένος.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ, αλλά στην ουσία έκανε κίνηση ως ελεύθερος μέσα στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα ήταν και να υπάρχει μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και να μην βρίσκει ούτε χώρους, ούτε φάσεις για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Γενικώς δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου στο ματς.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Προσπάθησε να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας, παρόλο που δύσκολα έπαιρνε την μπάλα σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο εκτέλεσε δυο φορές. Την πρώτη μ’ ένα σουτ στα όρια της περιοχής το οποίο πήγε πάνω στον τερματοφύλακα και την δεύτερη μετά από όμορφη προσποίηση, με την μπάλα όμως να κοντράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε μια τεράστια ευκαιρία, μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδειξε πως δεν είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι.

Οι αλλαγές

Ευθύμης Χριστόπουλος: Η πρώτη επιλογή του Χιμένεθ για να παίξει μάλιστα ως εξτρέμ, που δεν είναι και η κανονική του θέση. Είχε διάθεση πολύ, αλλά κατά τα άλλα δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα απ’ όσα δοκίμασε στο γήπεδο.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Η δεύτερη κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Επίσης χωρίς να μπορέσει να βοηθήσει ώστε να αλλάξει στο ελάχιστο η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ. Και στην περίπτωση του Μαχαίρα, η διάθεση δεν αρκούσε.

Νασίμ Χνιντ: Μπήκε και έπαιξε ως χαφ. Πρόλαβε να ρίξει πολλές κλωτσιές, να πάρει δυο κίτρινες κάρτες και να φύγει για τα αποδυτήρια.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Επανεμφάνιση μετά από πολύ καιρό. Ως δεξί εξτρέμ. Με διάθεση και τρέξιμο αλλά μέχρι εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X