Ο Κουέστα έκανε το... δώρο του αιώνα στον Ολυμπιακό για να προκριθεί!

Ο Κουέστα έκανε το... δώρο του αιώνα στον Ολυμπιακό για να προκριθεί!
Photo Credits: INTIME

Ερασιτεχνικό λάθος από τον Κουέστα, έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… δώρο του αιώνα έκανε ο Κουέστα στον Ολυμπιακό και ο Μπουχαλάκης ισοφάρισε τον Αρη σε 1-1, δίνοντας έτσι την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους».

Ο τερματοφύλακας του Αρη κοιμήθηκε, άφησε την μπάλα, αδιαφορώντας για τον Μπουχαλάκη που ήταν πίσω του.

Ο Μπουχαλάκης έκλεψε την μπάλα και πέτυχε ένα πολύ εύκολο γκολ και ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν… με φόρα στο παιχνίδι και ήδη στο πρώτο 10λεπτο υπήρχαν δύο ευκαιρίες, μία για κάθε πλευρά. Αυτή των ερυθρόλευκων στο 8′ με τον Κάιπερς, αυτή των κίτρινων στο 9′ με τον Σάσα. Το γεγονός, όμως, ότι αυτές ήταν και οι μοναδικές καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, δείχνει και την… ποιότητα του ποδοσφαίρου που είδαμε μέχρι να πανε οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Γεγονός, πάντως, που δεν ενοχλούσε τον Ολυμπιακό, αφού το 0-0 του έδινε την πρόκριση. Αντιθέτως, ο Άρης ήθελε οπωσδήποτε γκολ και το πέτυχε νωρίς στο β’ μέρος. Το μαρκάρισμα του Ανδρούτσου στον Μπερτόλιο στο 50′ οδήγησε τον διαιτητή στο VAR και από εκεί στο σημείο του πέναλτι, με τον Μπρούνο Γκάμα να εκτελεί και να κάνει το 1-0.

Σκορ που έδινε την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς και το οποίο ανάγκαζε τους Πειραιώτες να αντιδράσουν. Για να το πετύχουν, ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε λίγα λεπτά μετά το γκολ τους Ραντζέλοβιτς, Σίλβα και Μασούρα για να βάλει τους Μπρούμα, Φορτούνη και Εμβιλά, ψάχνοντας τη λύση.

Η οποία, τελικά, βρέθηκε τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς είχαν πιστέψει ότι θα πάρουν την πρόκριση. Και ήρθε με τρόπο που δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις… Στο 87′ ο Κουέστα είχε τη μπάλα στα χέρια του, την άφησε για να γεμίσει και δεν πρόσεξε τον Μπουχαλάκη που ήρθε από πίσω, την πήρε και προ κενής εστίας έκανε το 1-1, δίνοντας την πρόκριση στον Ολυμπιακό!

Άρης: Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι (75′ Σίλβα), Μάνος (75′ Κάτσε).

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα (76′ Καμαρά), Σωκράτης, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (64′ Φορτούνης), Ραντζέλοβιτς (64′ Μπρούμα), Μασούρας (64′ Εμβιλά), Κάιπερς (76′ Ελ Αραμπί), Χασάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X