Λόπεθ: «Yποκύψαμε απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ» (VIDEO)

Λόπεθ: «Yποκύψαμε απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ανχελ Λόπεθ για το Βόλος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός του Βόλου, Ανχελ Λόπεθ, τόνισε πως η ομάδα του υπέκυψε απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ δήλωσε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Comsote Tv:

«Είμαι απέραντα περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, αν λάβουμε υπόψιν διαφορά μπάτζετ και ποιότητας των δυο ομάδων. Πιστεύω αξίζαμε την πρόκριση».

«Εκείνο το 11λεπτο στο πρώτο παιχνίδι ήταν μία ζημιά. Ακόμη κι εκεί όμως δείξαμε καλό πρόσωπο και επιθετικό προσανατολισμό. Είχαμε θάρρος και τόλμη. Αυτό είναι που με ικανοποιεί, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας που θέλω να έχει η ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει μία εκπληκτική σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν ξεχνάμε ότι είμαστε ο Βόλος και υποκύψαμε απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Πέσαμε παλεύοντας. Στο πρωτάθλημα από την 7η θέση και κάτω είμαστε πρώτοι αυτή τη στιγμή. Πέρα από την 7η θέση είναι πως φτάσαμε εκεί. Παίξαμε στα ίσια ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X