Λόπες: «Ο Βόλος μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές»

Λόπες: «Ο Βόλος μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ελντερ Λόπες μετά το Βόλος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρούμενος για την πρόκριση της ΑΕΚ στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας δήλωσε ο Ελντερ Λόπες, παρόλα αυτά στάθηκε και στο κακό πρώτο ημίχρονο της Ενωσης.

Οσα είπε ο Λόπες στην Cosmote TV

Για το παιχνίδι: «Ηταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ άσχημα. Ο Βόλος μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές, μας πήρε πρώτες και δεύτερες μπάλες. Στο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε και να ελέγξουμε τον έλεγχο. Σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε, αλλά ήταν ένα κακό παιχνίδι από την πλευρά μας».

Αν αυτό οφείλεται στην κούραση ή σε άλλο λόγο: «Όλα τα πράγματα παίζουν ρόλο. Ολοι οι παράγοντες, είναι έλλειψη συγκέντρωσης, ψυχολογίας, έντασης. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό από την πλευρά μας. Φυσικά μπορούμε να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας, γιατί το πρώτο μας ημίχρονο δεν ήταν αυτό που πρέπει να κάνει μία μεγάλη ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X