Χιμένεθ: «Ο αντίπαλος έβαλε περισσότερη ένταση, σε καμία περίπτωση δεν παίξαμε καλά»

Εικόνες από το Βόλος-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το Βόλος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε με 1-0 από το Βόλο στο Πανθεσσαλικό, όμως προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να τονίζει μετά το τέλος του ματς πως οι παίκτες του δεν έβαλαν την απαραίτητη ένταση.

Οσα είπε ο Χιμένεθ

Οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ στον ΟΤΕ:

«Για το μόνο που είμαι χαρούμενος είναι η πρόκριση. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και κατέλαβαν οι παίκτες μου μεγάλη προσπάθεια. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό, στο δεύτερο αντέξαμε. Όταν αρχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο, ήταν αδύνατο να καταφέρουμε κάτι αφού 5 παίκτες ζήτησαν αλλαγή.

Μια φάση θα μπορούσε να κρίνει το ματς. Ο Βόλος τα έπαιξε όλα για όλα. Εμείς παίξαμε αρκετά πίσω σήμερα, αυτό που θα ήθελα είναι να δημιουργήσουμε 4 ευκαιρίες να βάλουμε δύο γκολ αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Ήταν μία… μάχη και ο αντίπαλος έβαλε περισσότερη ένταση. Η ομάδα έπαιζε πολύ καλά μέχρι σήμερα, είδα έναν Βόλο να παίζει απευθείας, σε καμία περίπτωση δεν παίξαμε καλά και δεν μπήκαμε καλά όπως ο Βόλος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X