Handball Premier: Έντονη δυσαρέσκεια στην ΟΧΕ για τη νέα αναστολή

Εικόνες από το ΑΕΚ-CSM Βουκουρεστίου
Photo Credits: INTIME

Άστοχη και βεβιασμένη χαρακτήρισε την απόφαση αναστολής η ομοσπονδία χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομοσπονδία χάντμπολ με ανακοίνωση της εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για την απόφαση νέας αναστολής των πρωταθλημάτων, την οποία χαρακτήρισε βεβιασμένη και άστοχη και τόνισε πως ελπίζουν αύριο η επιτροπή λοιμωξιολόγων να αλλάξει την εισήγηση της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκφράζει την εντονότατη δυσαρέσκεια της για την άστοχη και βεβιασμένη απόφαση να ανασταλούν εκ νέου οι δραστηριότητες των Πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών αλλά και γενικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Αποδεδειγμένα, οι προπονήσεις και οι αγώνες με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη συνεχή διενέργεια τεστ, όχι μόνο δεν είναι επιβαρυντικοί παράγοντες στα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας, αλλά δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες εστίες ασφάλειας. Περιμένουμε διαφορετικές τις αυριανές αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, ύστερα από ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπως πληροφορηθήκαμε, τις οποίες στηρίζουμε. Η Ομοσπονδία έχει προγραμματίσει συνεδρίαση του Δ.Σ. σήμερα το βράδυ για να συζητηθούν τα νέα δεδομένα και να καθοριστεί η στάση του αθλήματος, ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων». Να θυμίσουμε πως ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε πως θα επαναφέρει στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων ζητήματα που αφορούν στον αθλητισμό. Επομένως, θα… πέσει ξανά στο τραπέζι η συνέχεια των προπονήσεων και των Πρωταθλημάτων που διακόπηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X