Μίλαν: Θα κινηθεί για Νέτο αν αποχωρήσει ο Ντοναρούμα

Μίλαν: Θα κινηθεί για Νέτο αν αποχωρήσει ο Ντοναρούμα
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα στη λίστα της Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον Τζανλουίζι Ντοναρούμα για νέο συμβόλαιο και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Νέτο σε περίπτωση που ο Ιταλός κίπερ αποχωρήσει από το “Σαν Σίρο”.

Κοινώς ένα Plan B, σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή και ο “Τζίτζο” αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα, είτε εντός Ιταλίας (πχ Γιουβέντους) είτε εκτός (πχ Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν), με τα ισπανικά ΜΜΕ να βγάζουν μάλιστα στη δημοσιότητα ένα όνομα παίκτη που είναι στα υπόψη.

Αυτός είναι ο Νέτο, με τον 31χρονο Βραζιλιάνο κίπερ να έχει ρόλο αναπληρωματικού στην Μπαρτσελόνα πίσω από τον Τερ Στέγκεν και να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στο Μιλάνο, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για πρόθεση της “Μπάρτσα” να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς κάπου κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Νέτο έχει πολλές παραστάσεις από την Ευρώπη αφού στην Γηραιά Ήπειρο βγάζει το ψωμί του εδώ και μία δεκαετία, έχοντας φορέσει -πλην της Μπαρτσελόνα- τις φανέλες των Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Βαλένθια.

Πηγή: sport24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X