Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» προχωρά και ομορφαίνει -Δείτε τα τελευταία πλάνα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» προχωρά και ομορφαίνει -Δείτε τα τελευταία πλάνα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τα τελευταία πλάνα από την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προχωρά και ομορφαίνει η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»!

Μακριά από το σπίτι είναι… δύσκολα. Ακόμα πιο δύσκολο είναι το γεγονός πως τα γήπεδα παραμένουν κλειστά και οι φίλοι της ΑΕΚ δεν έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν από κοντά την ομάδα. Σύντομα τα γήπεδα θα ανοίξουν. Και το κυριότερο, σύντομα η Ενωση θα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα επιστρέψει στο σπίτι!

Η ώρα κοντεύει και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την καθημερινή πρόοδο που βλέπουμε στα έργα στο εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ. Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» υψώνεται, γίνεται δυνατότερη και σύντομα θα είναι έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της για τον «ξενιτεμένο» λαό της ΑΕΚ.

Δείτε σημερινές φωτογραφίες και βίντεο:Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» προχωρά και ομορφαίνει -Δείτε τα τελευταία πλάνα! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» προχωρά και ομορφαίνει -Δείτε τα τελευταία πλάνα! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» προχωρά και ομορφαίνει -Δείτε τα τελευταία πλάνα! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» προχωρά και ομορφαίνει -Δείτε τα τελευταία πλάνα! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» προχωρά και ομορφαίνει -Δείτε τα τελευταία πλάνα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X