ΑΕΚ: Ενας χρόνος σήμερα χωρίς τον κόσμο δίπλα της στις κερκίδες! (VIDEO)

ΑΕΚ: Ενας χρόνος σήμερα χωρίς τον κόσμο δίπλα της στις κερκίδες! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από το τελευταίο ματς της ΑΕΚ με κόσμο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι η -θλιβερή- πραγματικότητα. Πέρασε ένα χρόνος που η ΑΕΚ δεν έχει στο πλάι της, τον κόσμο της.

Ενα απόγευμα σαν το σημερινό, το ΟΑΚΑ «κόχλαζε» για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Αρη. Και τι ματς! Τα είχε όλα. Εντάσεις, φάσεις, γκολ, πανηγυρισμούς, γραφικότητες από τους ανθρώπους του Αρη μα πάνω από όλα άκρως γηπεδική ατμόσφαιρα. Αυτή που λείπει από την Ενωση ένα χρόνο τώρα.

Το ματς ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ από Μάνταλο (8’) και Γκάμα (11’ πέναλτι) με την Ένωση να χάνει αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, το οποίο ολοκληρώθηκε με παράπονα από την πλευρά της ΑΕΚ προς τον διαιτητή Ντίας. Ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες μετά την κόκκινη του Ματίγια στο 50’. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ σημείωσε ο Βράνιες με κεφαλιά στο 57’, σε ένα δεύτερο ημίχρονο με κακό θέαμα, με τους παίκτες και των δύο ομάδων επηρεασμένους από τα νεύρα και την ένταση που είχε το ματς.

ΑΕΚ-Αρης 2-1

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (74’ Κλωναρίδης), Μάνταλος, Λιβάια, Αραούχο (88’ Χριστόπουλος)

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (52’ Μπα), Γκάμα (95’ Ντιγκινί), Λάρσον (67’ Σόουζα), Ιντέγε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X