Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι ζήτησε... ένα γκολ για το γόητρο στο ημίχρονο!

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι ζήτησε... ένα γκολ για το γόητρο στο ημίχρονο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Τετάρτης στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έψαχνε τέσσερα γκολ για την ανατροπή αλλά ο τελευταίος που το πίστευε ήταν ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στο ημίχρονο.

Ο Λάζλο Μπόλονι… σόκαρε τους παίκτες του, σύμφωνα με το gazzetta.gr όταν μεταξύ άλλων, τους είπε τα εξής: «Δεν έχω την απαίτηση να βάλετε τέσσερα γκολ. Αυτό που θέλω είναι ένα για το γόητρο, την εικόνα. Δεν θέλω κόκκινες κάρτες, τραυματισμούς και νεύρα. Να δούμε το δεύτερο ημίχρονο σαν μια δυνατή προπόνηση. Έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά».

Σε ένα παιχνίδι όπου παιζόταν ένας στόχος, σε ένα παιχνίδι όπου κάθε προπονητής στο ημίχρονο θα προσπαθούσε να δώσει την ελπίδα, να βάλει την πίστη στο μυαλό των παικτών, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να βάλει οριστικά την… ταφόπλακα του αποκλεισμού. Και κάπως έτσι εξηγείται και η μία αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους και η συνολική διαχείριση στο ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X