Champions League: Επίσημα στη Βουδαπέστη το Λίβερπουλ-Λειψία (VIDEO)

Champions League: Επίσημα στη Βουδαπέστη το Λίβερπουλ-Λειψία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην ουγγρική πρωτεύουσα και ο αγώνας ρεβάνς για το Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην “Puskás Aréna” της Βουδαπέστης θα αναμετρηθούν και στο δεύτερο παιχνίδι τους για τη φάση των “16” του Champions League, Λειψία και Λίβερπουλ, όπως έκανε επίσημα γνωστό η UEFA.

Έναν σχεδόν μήνα μετά το πρώτο ραντεβού τους στην ουδέτερη “Puskás Aréna” της Βουδαπέστης στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Champions League, Λειψία και Λίβερπουλ επιστρέφουν σε αυτήν για τη δεύτερη πράξη του κοινού ποδοσφαιρικού τους έργου.

Τα σενάρια που ήθελαν την Λειψία να αδυνατεί να φιλοξενήσει τη ρεβάνς ελέω των απαγορεύσεων που έχει επιβάλλει εδώ και καιρό η γερμανική κυβέρνηση για επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, επιβεβαιώθηκαν, με την UEFA να μην έχει άλλη επιλογή από το να επιλέξει μία νέα έδρα.

Ετσι, πήρε την απόφαση να γίνει και το δεύτερο ματς μεταξύ των ταύρων και των κόκκινων στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και στην “Puskás Aréna”, εκεί που η ομάδα του Κλοπ πήρε τη νίκη με 2-0 ως τυπικά φιλοξενούμενη στο πρώτο παιχνίδι, με τα τέρματα των Σαλάχ και Μανέ στο δεύτερο ημίχρονο.

Οσον αφορά στην ημερομηνία και στην ώρα διεξαγωγής αυτή παρέμεινε σταθερή, με την δεύτερη αγγλογερμανική μονομαχία να λαμβάνει χώρα κανονικά στις 10 Μαρτίου, στις 22:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η “Puskás Aréna” είχε φιλοξενήσει και τον πρώτο αγώνα της Γκλαντμπαχ με την Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των “16” (η ρεβάνς θα γίνει στο Ετιχαντ) καθώς και το Βόλσμπεργκερ – Τότεναμ για τους “32” του Europa League ενώ σε αυτό το γήπεδο θα γίνει και το πρώτο ματς για τους “16” της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης μεταξύ της Μόλντε και της Γρανάδα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, μπήκαν σε παρόμοια διαδικασία αλλαγής έδρας δύο ακόμα αγγλικές ομάδες: η Αρσεναλ έπαιξε τα δύο παιχνίδια της στους “32” του Europa League απέναντι στην Μπενφίκα σε Ρώμη και Φάληρο ενώ η Τσέλσι πήγε στο Βουκουρέστι για την πρώτη μάχη της με την Ατλέτικο Μαδρίτης με φόντο τα προημιτελικά του Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X