Βόλος-ΑΕΚ: Υψηλές αποδόσεις στα φαβορί και ειδικά στοιχήματα παικτών

Βόλος-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σήμερα παίζει με τον Βόλο στην Θεσσαλία για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον πρώτο αγώνα η «Ενωση» είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ με 4-2.

Υψηλές αποδόσεις στα φαβορί

Η νίκη της ΑΕΚ σήμερα στις οκτώ το απόγευμα στο  «Πανθεσσαλικό» δίνει απόδοση 1.90 από την winmasters.

Η σημερινή ρεβάνς αναμένεται να έχει πολλά γκολ. Στον πρώτο αγώνα συνολικά έξι. Τόσο ο Βόλος όσο και η ΑΕΚ είναι ομάδες που σκοράρουν εύκολα. Το over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.00 από την winmasters.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, όπως έγινε στο ΟΑΚΑ, δίνει απόδοση 1.95.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να προσέξει την άμυνα της. Στα τελευταία παιχνίδια η «Ενωση» δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ κατά μέσο όρο. Αν ο Βόλος καταφέρει, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές τότε η απόδοση από την winmasters στο over 1,5 γκολ για τους γηπεδούχους είναι 3.40. Αντίστοιχα για την ΑΕΚ το να πετύχει over 1.5 γκολ η απόδοση από την winmasters είναι στο 1.86.

Βόλος-ΑΕΚ με ειδικά στοιχήματα παικτών

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα στηριχτεί επιθετικά στην τριάδα των Τάνκοβιτς, Ανσάριφάρντ και Λίβαϊ Γκαρσία.

Ο Τάνκοβιτς στον πρώτο αγώνα είχε πετύχει δύο γκολ. Αν σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή σήμερα στον αγώνα τότε η απόδοση από την winmasters είναι 2.75.

Αν ο Ανσάριφάρντ βρει δίχτυα, έπειτα από εννιά αγώνες μακριά από τα γκολ, τότε η απόδοση στο anytime σκόρερ απ’ τη win masters είναι 2.20.

Για τον Βόλο αν σκοράρει ο Δουβίκας που είναι και πιο επικίνδυνος παίκτης των γηπεδούχων τότε στο anytime σκόρερ η απόδοση από την winmasters είναι 2.75.

Αν όμως βάλει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Λιβαϊ Γκαρσία (είχε σκοράρει για την ΑΕΚ στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή) τότε η winmasters δίνει απόδοση 8.00.

Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση παίζεται η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο χαρακτήρας των δύο ομάδων και η επιθετική τάση που έχουν στο παιχνίδι τους θα μας επιτρέπει να δούμε καλό παιχνίδι.

Το να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ στον αγώνα η winmasters δίνει απόδοση 2.00.

Σε κάθε περίπτωση ένας αγώνας έχει πάντα πολλά και δυνατά μαρκαρίσματα. Αν ο διαιτητής Τζοβάρας από την Φθιώτιδα βγάλει πάνω από 4,5  κίτρινες στον αγώνα τότε η η winmasters δίνει απόδοση 2.10.

Δείτε όλες τις αποδόσεις εδώ

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X