ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης ξανά στα γραφεία, εντατικές επαφές στην ΠΑΕ

Το κόκκινο φασόλι και οι «φασουλάδες»!
Photo Credits: INTIME

Ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, οι εξελίξεις στην «κιτρινόμαυρες» ΠΑΕ δεν μένουν στάσιμες με ορίζοντα το προσεχές καλοκαίρι.

Και στην ΑΕΚ κάθε παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, συνήθως συνοδεύεται από εξελίξεις. Έτσι και χθες ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης βρέθηκε στα γραφεία του Αμαρουσίου και είχε συναντήσεις και επαφές με στελέχη του κλαμπ.

Ο Μελισσανίδης ήδη έχει προχωρήσει σε αλλαγές αναφορικά με στελέχη που αφορούν το τμήμα σκάουτινγκ και μεταγραφών, αλλά και στις Ακαδημίες. Και σύντομα επίκεινται και οι… επόμενες, με τον ίδιο να πρέπει να αποφασίσει για θέσεις-κλειδιά στο οργανόγραμμα της Ενωσης.

Ερχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ

Μετά την παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου από την θέση του CEO της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης καλείται να αποφασίσει για τη διαδοχή του αλλά και πως θα επιμεριστούν οι αρμοδιότητές του που αναμένεται να μείνει στην θέση του μέχρι το τέλος του μήνα.

Απομένει επίσης και μία σημαντική συνάντηση του «Τίγρη» με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο για να σφραγιστεί η συμφωνία μαζί του και να πιάσει δουλειά στο κλαμπ, καθώς και να οριστεί η θέση, ο ρόλος του και οι δικές του αρμοδιότητες στον τομέα του. Διότι και με την παρουσία του Παναγιώτη Κονέ ως Τεχνικού Διευθυντή, αλλά και των υπολοίπων ανθρώπων του σκάουτινγκ, θα πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρος ρόλος για τον καθένα στην ΠΑΕ ώστε να μην δημιουργούνται παρερμηνείες και να προστατευθεί η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Πάντως, ο Μελισσανίδης στην παρουσία του στην ΠΑΕ είχε και εντατικές επαφές για την πρόοδο των εργασιών για την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» και το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X