Το δράμα του Λίλαρντ: Σε 18 μήνες έχασε 6 συγγενείς και φίλους!

Το δράμα του Λίλαρντ: Σε 18 μήνες έχασε 6 συγγενείς και φίλους!
Photo Credits: INTIME

Συγκλονίζει ο Ντάμιαν Λίλαρντ σε δηλώσεις του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ έχει μάθει να ζει με τον πόνο. Οι τελευταίοι 18 μήνες είναι γεμάτη από δάκρυα, αμφισβήτηση και ερωτηματικά. Σε αυτό το διάστημα, ο γκαρντ των Μπλέιζερς είχε 6 συγγενείς και φίλους του να χάνουν τη ζωή τους! Το 2020 ανακάλυψε το πτώμα του 35χρονου ξάδερφου του και προσωπικού του σεφ. Έχασε μία θεία του από καρκίνο. Ένας φίλος «έφυγε» χτυπημένος από την covid-19. Και μόλις το έτος άλλαξε, ένας άλλος ξάδερφός του πυροβολήθηκε στο Δυτικό Όκλαντ!

Το τελευταίο χτύπημα ήρθε πριν από μερικές ημέρες. Ήταν διπλό. Ένας ακόμη ξάδερφος και ένας αδερφικός του φίλος έχασαν τη ζωή τους σε περιστατικό με πυροβολισμούς! «Θα μπορούσα να είμαι 45, έχω δει τόσα πολλά στη ζωή μου», είπε ο Λίλαρντ στο Athletic.

Και συνέχισε, εξηγώντας πως δεν ήθελε να αγωνιστεί στο ματς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, έχοντας μόλις ενημερωθεί για τους δύο νέους θανάτους. «Είναι ένας δύσκολος ενάμισι χρόνος για την οικογένειά μου. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα. Τι μετράει περισσότερο στη ζωή σου; Όταν το συνειδητοποιείς και καταλαβαίνεις τι τραβάει η οικογένειά σου… Είναι μία ψυχολογική μάχη να πείσεις τον εαυτό σου να θεωρήσει ότι ένα παιχνίδι είναι το σημαντικότερο πράγμα αυτή τη στιγμή», εξήγησε ο Λίλαρντ.

Δεν σταματάει να παίζει. Και να δίνει νίκες. Όπως έκανε ξανά τα ξημερώματα, κόντρα στους Ουόριορς. «Πνίγοντας» τον βουβό πόνο που νιώθει εδώ και καιρό.

«Ήμουν πάνω από το πτώμα του», αναφέρει ο Λίλαρντ για το συμβάν με τον νεκρό σεφ ξάδερφό του, «στέκομαι από πάνω του. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το τραύμα και τι σημαίνει να έχεις κάποιον δικό σου πεσμένο στο πάτωμα. Ακόμη δεν το έχω χωνέψει. Είναι μία μάχη για εμένα».

Ο All Star των Μπλέιζερς πρόσθεσε ότι ενημέρωσε τον συμπαίκτη του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, ο οποίος γνώριζε τον σεφ και έφτασε στο σημείο. Και μαζί με τον Λίλαρντ έκλαιγαν αγκαλιασμένοι.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X