Φέτελ: «Ανυπομονώ να βγάλω την Aston Martin στην πίστα»

Φέτελ: «Ανυπομονώ να βγάλω την Aston Martin στην πίστα»

Σίγουρος για την επιλογή που έκανε φεύγοντας από την Ferrari αλλά και αισιόδοξος ότι μπορεί να φτάσει ψηλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, κατά την παρουσίαση του μονοθέσιου της Aston Martin για αυτή την σεζόν, εμφανίσθηκε σίγουρος για την επιλογή που έκανε φεύγοντας από την Ferrari αλλά και αισιόδοξος ότι με τη νέα του ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά.

Αυτό είναι σημαντικό για ένα οδηγό ψυχολογίας, όπως είναι ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος… ασφυκτιούσε την περασμένη χρονιά στο κόκπιτ της Ferrari.

«Παρόλο που έχω αγωνιστεί για τέσσερις ομάδες της Formula 1 και για πολλά χρόνια, ξεκινώντας, δεν κρύβω ότι με διακατέχει ένα αίσθημα ενθουσιασμού ενόψει της νέας χρονιάς, σε μία νέα ομάδα. Έστω κι αν αγωνιζόμουν για μία άλλη ομάδα, πάντα παρακολουθούσα τον ανταγωνισμό και η Aston Martin με εντυπωσίασε γιατί κατάφεραν να πετύχουν όσα έχουν πετύχει, χωρίς να έχουν μεγάλους προϋπολογισμούς», είπε ο Γερμανός πιλότος.

Και κατέληξε:

«Δεν έχω οδηγήσει ακόμα το μονοθέσιο, προφανώς, αλλά νομίζω ότι δείχνει υπέροχο. Ανυπομονώ πραγματικά να το βγάλω στην πίστα. Ανυπομονώ επίσης να συνεργαστώ και να γνωρίσω καλύτερα όλη την ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του teammate μου Λανς Στρολ. Σίγουρα θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχουμε μερικά καλά αποτελέσματα μαζί και να το διασκεδάσουμε».

Πηγή: sports3.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X