Πρόκριση στα ημιτελικά χωρίς... χτυποκάρδια θέλει η ΑΕΚ! (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Βόλος-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα
Photo Credits: INTIME

H AEK θέλει να σφραγίσει την πρόκριση με ένα άνετο σκορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πάρει να την πρόκριση χωρίς «χτυποκάρδια» θέλει η ΑΕΚ!

Σήμερα (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 2) η Ενωση αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το 4-2 του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Δικέφαλος έχει ένα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν μας έχει… συνηθίσει σε ήρεμα απογεύματα για αυτό και ο Ισπανός κόουτς δεν αναμένεται να ρισκάρει με την ενδεκάδα που θα επιλέξει.

Μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο -το ένατο διαδοχικό χωρίς νίκη- η ΑΕΚ καλείται να μείνει στο παιχνίδι του Κυπέλλου για μια ακόμα χρονιά, διεκδικώντας το μέχρι τέλους.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν προτίθεται να ρισκάρει ιδιαίτερα στον καταρτισμό της βασικής 11άδας του αγώνα με τον Βόλο αφού γνωρίζει τις παγίδες που κρύβονται σε τέτοια ματς.

Κάτω από τα δοκάρια πιθανότατα θα επιστρέψει ο Τσιντώτας, με τον Λόπες αριστερά και τον Σβάρνα δεξιά, με τα στόπερ να είναι Λάτσι και Νεντελτσεάρου. Στο κέντρο ο Σάκχοφ με τον Σιμάνσκι. Λιβάι Γκαρσία ή Νταντσένκο στα δεξιά με τον Ουκρανό να έχει αρκετές πιθανότητες, με τον Αλμπάνη αριστερά, επιτελικό μέσο τον Μάνταλο και στην κορυφή της επίθεσης τον Ανσαριφάρντ, σε διάταξη 4-2-3-1.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Αθανασιάδη, Θεοχάρης, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας, Τάνκοβιτς, Κοσίδης και Χριστόπουλος.

Χωρίς αλλαγές με την ΑΕΚ ο Βόλος

Αν και το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει μικρές πιθανότητες στον Βόλο για να πάρει την πρόκριση απέναντι στην ΑΕΚ σήμερα, δεν θα σηκώσει λευκή σημαία. Για αυτό και η ΑΕΚ δεν πρέπει να επαναπαυτεί.  Ο Άνχελ Λόπεθ, χθες επεσήμανε στους παίκτες του ότι εάν πετύχουν ένα γρήγορο γκολ τότε όλα μπορεί να αλλάξουν και σίγουρα, όπως τους είπε, θα μπουν στο παιχνίδι.

Στην 11άδα, τώρα ο Λόπεθ δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές. Πιθανότητα μόνο μία με τον Περέα να παίρνει τη θέση του Μπαριέντος. Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες, Ντεντάκης, Κολόμπο και Ρενάτο Σίλβα.

Ο διαιτητής του Βόλος-ΑΕΚ

Η ΚΕΔ όρισε τον Γιώργο Τζοβάρα για να σφυρίξει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Έλληνας διαιτητής θα έχει ως βοηθούς του τους Κωσταρά και Κολοσιώνη, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος. Στο VAR έχει οριστεί ο Άγγελος Ευαγγέλου, με AVAR τον Σαμοΐλη.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X