Survivor: Παραλίγο να παίξουν ξύλο Σάκης, Τζέιμς και Μπάρτζης (VIDEO)

Survivor: Παραλίγο να παίξουν ξύλο Σάκης, Τζέιμς και Μπάρτζης (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τη νίκη, η ένταση στους Μπλε του Survivor χτύπησε… κόκκινο και λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση.

Ούτε η νίκη τους, δεν φαίνεται να βοήθησε να ηρεμίσει η κατάσταση στην Μπλε ομάδα του Survivor, όπου παραλίγο να είχαμε χοντρό επεισόδιο…

Την ώρα λοιπόν που βρίσκονταν στην καλύβα, άνοιξε ξανά η συζήτηση σχετικά με τις επαφές που είχαν πριν από το παιχνίδι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη και τον Πάνο Καλλίδη.

Κάπου εκεί η ένταση άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα, με Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, ειδικά όταν αναφέρθηκε το όνομα του Σάκη Κατσούλη.

Μόλις άκουσε την αναφορά στο πρόσωπο του άρχισε να πλησιάζει απειλητικά τους δύο παίκτες, λέγοντας: «Το όνομά μου μην το ξαναναφέρετε. Τέλος! Όταν θα αναφέρεις το όνομά μου θα μιλάς μπροστά μου! Τέλος!».

Ο Νίκος Μπάρτζης φάνηκε έτοιμος να απαντήσει και η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, όμως ευτυχώς με την επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν έπεσε ξύλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X