Μοράις: «Ο Μπάρκας είναι για βασικός, όχι για ρεζέρβα»

Τα ατού και ο προβληματισμός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα, τονίζοντας ότι πρέπει να έχει βασικό ρόλο στη Σέλτικ.
Ο Ζοσέ Μοράις μίλησε στο «Insidefutbol» κι εκθείασε τον διεθνή πορτιέρο της Σέλτικ, σημειώνοντας όμως πως ίσως θα πρέπει να δοθεί δανεικός από τη στιγμή που δεν παίζει.

«Πλήρωσαν τόσα χρήματα γιατί διέκριναν την ποιότητα του (σ.σ. του Μπάρκα) και η Σέλτικ έχει καλούς σκάουτερς. Πιστεύω γνωρίζουν την ποιότητα του και μάλλον τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα περίμεναν, όμως δεν τίθεται θέμα για τον αν θα πρέπει να τον δώσει βασικό η να τον κρατήσει. Θεωρώ πως αν του δώσουν την ευκαιρία έχει την ικανότητα να παίξει και κατά την άποψη μου θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Όσο τον κρατάει στον πάγκο, συμβαίνει το αντίθετο.

Πάντως θα μπορούσε να φύγει ως δανεικός για να διανύσει μία καλή σεζόν και να επιστρέψει για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι μόνο 26-27 χρονών και αποτελεί τερματοφύλακα που πρέπει να είναι βασικός», ανέφερε ο Πορτογάλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X