ΑΕΚ: 10 παίκτες που αξίζουν να μπουν στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

ΑΕΚ: 10 παίκτες που αξίζουν να μπουν στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»
Photo Credits: INTIME

Ποιους παίκτες της ΑΕΚ θα έβαζες στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποθετικό το σενάριο… Αν λοιπόν πρέπει να επιλέξεις μόνον 10 ποδοσφαιριστές από το υπάρχον έμψυχο υλικό της ΑΕΚ, για να παραμείνουν ενεργοί στο ρόστερ που θα πρωτομπεί στην ‘OPAP Arena’, τότε ποιοι θα είναι αυτοί; Εμείς στο Contra.gr, κάναμε τις επιλογές μας και περιμένουμε τις δικές μας. Και ναι, δεν βάλαμε μέσα ούτε Μάνταλο, ούτε Μπακάκη. Ο καθένας με το γούστο του…

Μάριο Μιτάι: Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 χρόνια του και ήδη θεωρείται παίκτης του βασικού κορμού της ‘Ένωσης’. Εξαιρετικά ταλαντούχος, πολύ ώριμος στο παιχνίδι του για την ηλικία που βρίσκεται και ήδη μήλον της έριδος για τις εθνικές ομάδες της Αλβανίας και της Ελλάδας. Δείχνει προτίμηση για την πρώτη, όπου και γεννήθηκε.

Ζίγκα Λάτσι: Ό,τι ποιοτικότερο η ΑΕΚ διαθέτει στις μικρές ηλικίες. Ο 18χρονος Σλοβένος κεντρικός αμυντικός, αφίχθη στην ομάδα για να εξελιχθεί και να πωληθεί ακριβά. Χρειάζεται δίπλα του έναν… Τσιγκρίνσκι κατά πέντε χρόνια νεότερο για να λάμψει πιο γρήγορα. Ήδη πάντως καταφέρνει να πιστοποιεί πόσο εξελίξιμος είναι.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ο Πολωνός κεντρικός μέσος είναι η κεντρομόλος δύναμη στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ανεξάντλητος σε δυνάμεις, ασταμάτητος σε τρεξίματα, προσεκτικός στις πάσες του, ικανός να σκοράρει και να παίζει κάθετα, ένας μοντέρνος μέσος με περιθώρια εξέλιξης και με τόνους καθημερινής δουλειάς, ο οποίος στα 25 του φλερτάρει με το Euro.

Κώστας Γαλανόπουλος: Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα, αλλά ακόμα 23 ετών και ήδη μετρά 122 επίσημες συμμετοχές και 8 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο αρχηγός της επόμενης ημέρας, ενώ είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών της ομάδας.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, θέλει πολλά ποδοσφαιρικά καρβέλια ακόμα για να γίνει απαραίτητος και επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Ωστόσο είναι πολύ ταλαντούχος, σοβαρό παιδί και δουλεύει σωστά. Ένα πρότζεκτ που αξίζει της προσοχής και γι αυτό μπαίνει στη 10αδα μας.

Λιβάι Γκαρσία: Ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της ‘Ένωσης’ και η μεγαλύτερη ελπίδα για μια πολύ δαπανηρή πώληση στο μέλλον. Εκρηκτικός, απρόβλεπτος, παίκτης της εξέδρας, αυτός που θα ξεσηκώσει τα πλήθη στο νέο γήπεδο και θα προσελκύσει σημαντικές ομάδες του εξωτερικού να ασχοληθούν μαζί του. Και είναι ακόμα 23 ετών.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ενας επίσης χαρισματικός μεσοεπιθετικός, με σπάνια αγγίγματα στη μπάλα αλλά και διακριτές μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Σε καλή ηλικία καθώς είναι 26 και με πολύ καλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσει πιο ελκυστικό πρόσωπο σε ένα σύνολο που θα έχει δουλέψει σωστά και θα ξέρει πως να τον αξιοποιήσει.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Στα 30 του ο Ιρανός, είναι ένας πολύ ώριμος και αποτελεσματικός επιθετικός, αρκεί να έχει και την κατάλληλη τροφοδότηση. Πολύ καλός αθλητής, παίκτης των λίγων επαφών και των αρκετών γκολ, μπορεί για δύο χρόνια ακόμα να σηκώσει το βάρος της απαίτησης στην επίθεση, είτε ως πρώτος, είτε ως δεύτερος.

Στράτος Σβάρνας: Ο απαραίτητος ‘στόπερ-εναλλακτική λύση’, σε καλή ηλικία καθώς είναι μόλις 23 ετών, εν ενεργεία διεθνής κα με ικανότητα να ‘κουμπώνει’ με όλα τα είδη των κεντρικών αμυντικών, καθώς μπορεί να παίξει τόσο δεξιά, όσο και αριστερά σε δίδυμο. Αξίζει να βρίσκεται στην 4αδα-5αδα στόπερ του νέου γηπέδου.

Γεβγέν Σάκχοφ: Ο Ουκρανός αποκτήθηκε για να προσφέρει εμπειρία, γνώση της θέσης, απλότητα, καλό passing game και γκολ. Εξελίχθηκε σε βαρόμετρο για την ομάδα, καθώς όταν είναι υγιής και έχει ρυθμό, κάνει τη διαφορά στις εγχώριες διοργανώσεις. Τρομερός επαγγελματίας και πολύ καλό στοιχείο στα αποδυτήρια. Δικαιωματικά παίρνει θέση στη 10αδα.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και των δικών σας επιλογών, θα παρουσιαστούν αύριο σε ξεχωριστό κείμενο.

Πηγή: Contra.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X