ΑΕΚ: Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ- Έχασε με 11-9 από τον Πανιώνιο στο πόλο

ΑΕΚ: Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ- Έχασε με 11-9 από τον Πανιώνιο στο πόλο
Photo Credits: INTIME

Την ήττα με 11-9 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση μετά από πέντε μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήτα με 11-9 γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης για την 6η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών!

Η ΑΕΚ επέστρεψε μετά από πέντε μήνες στην αγωνιστική δράση αλλά δεν μπόρεσε να φύγει από τη Νέα Σμύρνη με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Ένωση φαινόταν να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκε με 7-5 στο ημίχρονο. Οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν σε 7-7 στα μέσα τοης τρίτης περιόδου, προηγήθηκαν 8-7, αλλά η ΑΕΚ πέρασε και πάλι με 9-8 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου. Ο Πανιώνιος, όμως, ανέτρεψε και πάλι το σκορ υπέρ του ισοφαρίζοντας με τον Μπάρακατ (9-9) και τον Μπραϊμη (10-9), δηλαδή τους δύο καλύτερούς του παίκτες, ενώ σφράγισε τη νίκη με γκολ του Δήμου, 13 δευτερόλπετα πριν από το φινάλε. Από την ΑΕΚ διακρίθηκε ο Κουρλιάφτης με 4 γκολ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 11-9

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-4, 3-1, 3-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς 1, Σπυρόπουλος, Σπούνερ, Μπραϊμης 3, Γαβαλάς Σπ. 1, Καλαϊτζής, Νταλάπας, Αλεξίου, Δήμου Δ. 2, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κουκούνας.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάδολος): Φλέγκας, Βλατάκης, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούκσεβιτς, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 4, Παυλιδάκης, Γιαννουρής, Στελλάτος 2, Βέκκος 2, Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας, Ζώρζος, Πατακός 1.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X