Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τη Λαμία (VIDEO)

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τη Λαμία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ έπειτα από την ισοπαλία του με 1-1 κόντρα στη Λαμία.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει με 5-2 στο πρώτο ματς στην Τούμπα και έτσι είχαν εύκολο έργο σήμερα. Με αυτό τον τρόπο έγιναν η πρώτη ομάδα που πήρε το «εισιτήριο» για τους «4».

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ με το ωραίο σουτ του Νινούα εκτός περιοχής (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν δύο λεπτά μετά διπλή ευκαιρία με τους Πίτι και Βασιλακάκη, για να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς τις μεγάλες φάσεις.

Και πάλι, όμως, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′, όταν πήρε πέναλτι για σπρώξιμο στον Σφιντέρσκι, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Σβαμπ και ο Μουργκ αστόχησε στην επαναφορά.

Το 0-2 θα μπορούσε να γίνει και στο ξεκίνημα του β’ μέρους, στο 46′, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μιχαηλίδη, για να γίνει τελικά το 1-1 στο 52′: Κόρνερ, κεφαλιά του Τζέιμς, γκολ. Η Λαμία προσπάθησε, με ενθουσιασμό, να βάλει και δεύτερο γκολ στο επόμενο 10λεπτο αλλά δεν κατάφερε τίποτα και στη συνέχεια οι δύο ομάδες περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα, με τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται εύκολα στους «4» του Κυπέλλου.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Βύντρα, Προβυδάκης (68′ Χατζηστραβός), Σαραμαντάς, Μπιάρνασον, Γκούγκα, Γκαζαριάν (46′ Κωστίκας), Πίτι, Ρόμανιτς (49′ Σταμούλης), Βασιλακάκης (83′ Νικολόπουλος).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80′ Κρέσπο), Λύρατζης, Μπάμπα, Νινούα (68′ Τσιγγάρας), Σβαμπ (64′ Ελ Καντουρί), Καγκάβα, Μουργκ, Τζόλης (65′ Λάμπρου), Σφιντέρφσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X