Ηχηρό μήνυμα της Original 21 στο Βόλο: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013!» (ΦΩΤΟ)

Ηχηρό μήνυμα της Original 21 στο Βόλο: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το πανό της Original 21 στην υποδοχή της αποστολής στο Βόλο με... αποδέκτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε η Original 21 σχετικά με την εικόνα της ομάδας, την φετινή κακή πορεία και τις συνεχείς αλλαγές στη διοίκηση της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Ενωσης έδωσαν το «παρών» στην άφιξη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στο Βόλο -εκεί όπου η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει αύριο τους Θεσσαλούς για το Κύπελλο- στέλνοντας ξανά το δικό τους μήνυμα. Ποιο ήταν αυτό;

Ενα μεγάλο πανό έγραφε: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013». Η εικόνα της ομάδας, αλλά και τα λάθη που έχουν γίνει στη διοίκηση Μελισσανίδη αποτελούν κομμάτι έντονου προβληματισμού στις τάξεις των φιλάθλων της.

Υπενθυμίζεται πως όταν η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ, στο ξενοδοχείο βρέθηκαν ξανά οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου με δύο πανό. Το ένα έγραφε: «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι» και το άλλο: «ΑΕΚ παίξε μπάλα για τον λαό σου».

Ενώ, φυσικά, στις αρχές Γενάρη, η Original 21 βρέθηκε στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» αναρτώντας ένα αιχμηρό πανό που έγραφε: «Σε λάθη επιμένεις, την ΑΕΚ την μικραινεις. Εδώ δεν είναι… Ιωνικός τι δεν καταλαβαίνεις;»

Το πανό της Original 21 στο Βόλο

Δείτε εικόνες από τον Βόλο:

Ηχηρό μήνυμα της Original 21 στο Βόλο: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013!» (ΦΩΤΟ) Ηχηρό μήνυμα της Original 21 στο Βόλο: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013!» (ΦΩΤΟ) Ηχηρό μήνυμα της Original 21 στο Βόλο: «Παίκτες λαχεία, στελέχη παρωδία. Αλλη ΑΕΚ έταξες το 2013!» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X