Κώτσιρας: «Μόνο η ΑΕΚ έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για εμένα, δεν τα βρήκε με την ομάδα μου»

Κώτσιρας: «Μόνο η ΑΕΚ έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για εμένα, δεν τα βρήκε με την ομάδα μου»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ο Γιάννης Κώτσιρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το πρόσωπο του μίλησε εκτός των άλλων ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας.

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει την περασμένη αγωνιστική μια μεγάλη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ και έβαλε… φωτιά στη μάχη των play-offs. Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε για αυτό το ματς στο «Σφήνα στα Σπορ» στην TV100, ενώ ανέφερε πως από όσα μεταγραφικά σενάρια έχουν ακουστει γι αυτόν, μόνο της ΑΕΚ ήταν υπαρκτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για όσα συνέβησαν στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ομαδική ποιότητα και γι’ αυτό επιλέξαμε τον αμυντικό προσανατολισμό, δώσαμε χώρο και βγαίναμε με αντεπιθέσεις, σύστημα που απέδωσε και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Εδώ και 8 αγώνες είμαστε αήττητοι, φέρνουμε πολύ καλά αποτελέσματα και εκμεταλλευθήκαμε τα λάθη του ΠΑΟΚ για να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στο ρόστερ, εναλλακτικές λύσεις, εάν κάτι στραβώσει, αλλά εμείς βρισκόμαστε σε καλό φεγγάρι και είμαστε και καλή ομάδα».

Για τους δύο προσωπικούς του αντιπάλους, Λάμπρου αρχικά και έπειτα Τζόλη: «Είχα αντίπαλο τον Λάμπρου στο πρωτο ημίχρονο και τον Τζόλη στο δεύτερο. Ο Λάμπρου διαθέτει πολύ καλά στοιχεία, είναι γρήγορος, αλλά βρίσκεται εκτός ρυθμού ομάδας. Δεν μπόρεσε να μπει στο ρυθμό της ομάδας του, ενώ ο Τζόλης ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, γιατί διαφορετικά ξέρουμε ότι θα προσπαθούσε να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα».

Για την οπτική του σχετικά με τις ομάδες που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην εξάδα: «Ο Ολυμπιακός έχει σαφές προβάδισμα για το πρωτάθλημα, αυτό δεν αμφισβητείται, έχει και συνέπεια στα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι πεσμένοι σε σχέση με πέρσι, ενώ ευχάριστη έκπληξη είναι ο Άρης, που παίζει και καλό ποδόσφαιρο, όπως και η δική μου ομάδα, ο Αστέρας».

Για τις πιθανότητες του Άρη να προκριθεί έναντι του Ολυμπιακού στο Κύπελλο: «Ο Άρης μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό σην έδρα του και να περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου, γιατί θέλει ένα γκολ, το οποίο εάν το βάλει, έδειξε ότι μπορεί να το κρατάει, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα πάει κομπλέ στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσει την πρόκριση και στη συνέχεια το νταμπλ».

Για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το πρόσωπο του: «Κάθε χρόνο ακούω ότι με ζητάει η τάδε ομάδα ή κάποια άλλη, μέχρι σήμερα όμως, καμία ομάδα, εκτός της ΑΕΚ, η οποία έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον, δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά. Με την ΑΕΚ δεν τα βρήκε η ομάδα μου, από ότι γνωρίζω, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος εδώ και το συμβόλαιό μου λήγει του χρόνου, θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Με ενδιαφέρει να αγωνίζομαι, να βοηθάω την ομάδα μου και την εθνική ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X