Κογκαλίδης: «Θα είναι δύσκολο να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν ενάμιση χρόνο»

Τα αποτελέσματα της Ακαδημίας Βόλεϊ Αγοριών της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο αθλητής της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κογκαλίδης μίλησε για την ματαίωση του φετινού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κογκαλίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Over FM 104,9 στην εκπομπή Cover Page με τους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή για την οριστική ακύρωση της PreLeague ανδρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Κογκαλίδης:

Για πως «πήραν» την απόφαση της ακύρωσης του πρωταθλήματος: «Είχαμε ξεκινήσει προπονήσεις και προετοιμασία από το καλοκαίρι και περιμέναμε πως και πως αρχές Νοεμβρίου να παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι. Το Σάββατο που θα παίζαμε μια μέρα νωρίτερα ανακοινώθηκε το γενικό lock down και ότι δε θα γίνουν οι αγώνες και μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάνει ούτε προπόνηση. Η ανακοίνωση βγήκε 16 Φεβρουαρίου ότι ακυρώνονται όλα τα πρωταθλήματα. Εμείς μεσώ του ΠΑΣΑΤ είχαμε κάνει κάποια έγγραφα προς το υφυπουργείο αθλητισμού με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ομάδων και τρεις μέρες μετά βγήκε η ανακοίνωση. Αυτή όπως έχετε διαβάσει ρίχνει όλο το βάρος στα κόστη».

Για τη συγκεκριμένη απόφαση: «Υπάρχει λογική στις επιβαρύνσεις των σωματείων διότι τα σωματεία έχουν σαν κύρια πηγή εσόδων τις ακαδημίες που δεν λειτουργούν. Πέρα από αυτό πολλοί αθλητές έχουν αφήσει το σπίτι τους και τελευταία στιγμή να ανακοινώνεις κάτι τέτοιο είναι μεγάλο πρόβλημα για αυτά τα παιδιά. Οποιοσδήποτε αθλητής δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφή για την Α1 που γίνονται οι αγώνες κανονικά».

Για το πως αντιμετωπίζουν οι αθλητές την απραξία τους: «Αν δεν προσέχει λίγο το σώμα του θα είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να επανέλθει. Μετά από ενάμιση χρόνο πιστεύω θα είναι πολύ δύσκολο και επειδή ξέρω τους περισσότερους αθλητές θα είναι δύσκολο να βγάλουμε το επίπεδο που είχαμε πριν. Θα φανεί όμως».

Για τον τρόπο που χειρίζονται το beach volley: «Δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν γίνονται προπονήσεις στο beach volley. Είναι τέσσερα άτομα σε ανοιχτό χώρο. Υπάρχουν άλλα όπως το τένις και padel που αφήνουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X