Ποδοσφαιρικό διήμερο με Κύπελλα Ελλάδας και Ισπανίας στην Cosmote Tv

Ποδοσφαιρικό διήμερο με Κύπελλα Ελλάδας και Ισπανίας στην Cosmote Tv
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κούρσα για την ανάδειξη των Κυπελλούχων σε Ελλάδα και Ισπανία συνεχίζεται με ένα ποδοσφαιρικό διήμερο στην COSMOTE TV. Το Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώνει τη φάση των προημιτελικών, ενώ στην

Ισπανία δίνονται τα τελευταία ματς – εισιτήριο για τον τελικό του Copa del Rey.

 Κύπελλο Ελλάδας

Η καλύτερη τετράδα του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος θα αναδειχθεί το διήμερο 3-4/3, με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών αγώνων της προημιτελικής φάσης. Την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 18.00 (COSMOTE SPORT 2HD), ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε άνετα της Λαμίας (5-2) στο πρώτο ματς, την επισκέπτεται στοχεύοντας σε αντίστοιχο αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ελπίζει στην ανατροπή (20.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Την Πέμπτη 4 Μαρτίου η φιναλίστ της περασμένης σεζόν ΑΕΚ, ταξιδεύει στο Βόλο, για να ολοκληρώσει ό,τι ξεκίνησε στην έδρα της, όπου επικράτησε με 4-2 (18.00, COSMOTE SPORT 2HD). Την ίδια ημέρα, ο κάτοχος του τροπαίου, Ολυμπιακός επισκέπτεται το «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον Άρη, με το 2-1 του πρώτου αγώνα να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά (20.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Μία ώρα πριν από την έναρξη κάθε προημιτελικού, η «Ώρα Κυπέλλου» θα παρουσιάζει μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD & 2HD το προφίλ και τα τελευταία νέα των ομάδων. Η εκπομπή θα είναι παρούσα και μετά τη λήξη κάθε αναμέτρησης, με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Ημέρα

Παιχνίδι

Ώρα

Κανάλι

1ος αγώνας

Tετάρτη 3/3

ΠΑΣ Λαμία 1964-ΠΑΟΚ

18.00

COSMOTE SPORT 2HD

2-5

Παναθηναϊκός ΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα 1966

20.00

COSMOTE SPORT 1HD

1-2

Πέμπτη 4/3

Βόλος ΝΠΣ-ΑΕΚ

18.00

COSMOTE SPORT 2HD

2-4

Άρης-Ολυμπιακός ΣΦΠ

20.00

COSMOTE SPORT 1HD

1-2

 Κύπελλο Ισπανίας

Στην Ισπανία, μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Copa del Rey, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο αγώνας-ρεβάνς του ζευγαριού Μπαρτσελόνα-Σεβίλη. Μετά την 2-0 εκτός έδρας ήττα στον πρώτο αγώνα, οι «Μπλαουγκράνα» στοχεύουν σε μία μεγάλη ανατροπή στο «Καμπ Νου» (Τετάρτη 3/3, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Η συνέχεια δίνεται την Πέμπτη 4/3 (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), με το ματς Λεβάντε-Μπιλμπάο. Μετά την ισοπαλία (1-1) που πήρε η Λεβάντε στο «Σαν Μαμές», οι «Γκρανότα» έχουν στραμμένο το βλέμμα στη συμμετοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X