Σημεία σε Serie A και Ligue 1!

Σημεία σε Serie A και Ligue 1!

Η δυάδα του Stoiximaview με αγώνες από Ιταλία και Γαλλία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρη αγωνιστική δράση σε αρκετά πρωταθλήματα έχει σήμερα και το stoiximaview.gr προτείνει τη δική του δυάδα για το στοίχημα…

Serie A, Σασουόλο-Νάπολι (19.30): Ωραίο παιχνίδι στο Ρέτσιο Εμίλια. H Σασουόλο φαίνεται να χάνει το τρένο της Ευρώπης οριστικά. Η Νάπολι δείχνει να έχει κλεισμένη θέση στο Europa, όμως αυτό δεν της αρκεί και παίζει ρέστα για το Champions League. Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Γρανάδα και σε ακόμη ένα ματς όπου ο Γκατούζο κλήθηκε να διαχειριστεί κόπωση και απουσίες οι παρτενοπέι καθάρισαν 2-0 τη Μπενεβέντο. Την ώρα που κυνηγάει την πρώτη 4άδα (-3) το πρόγραμμα πιέζει αφόρητα, αφού δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Παράλληλα, επιστρέφει στα εκτός έδρας, τα οποία το τελευταίο διάστημα εξελίσσονται σε εφιάλτη, καθώς μετράει τρεις σερί ήττες σε Βερόνα (3-1), Τζένοα (2-1) και Αταλάντα (4-2).

Serie A, Σασουόλο-Νάπολι (19.30): Η Σασουόλο πήρε off το Σ/Κ, αφού το παιχνίδι της με την Τορίνο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στη “γκρανάτα”. Ο Ντε Τσέρμπι δούλεψε στην ψυχολογία της ομάδας του καθώς το τελευταίο διάστημα έδειξε έντονα μπλοκαρισμένη της και για τα δεδομένα της είναι σπάνιο το να μείνει για τρία ματς χωρίς νίκη στην έδρα της. Τη Νάπολι την ξέρουμε. Συνεχίζει χωρίς ανάσα την προσπάθειά της ενώ παράλληλα ως ομάδα έχει φοβερά εύθραυστη ψυχολογία. Θέλει τη νίκη, ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, από τη στιγμή που πετυχαίνει τους ποιοτικούς γηπεδούχους φρέσκους! Μπορεί να μην έχει ρεαλιστικό στόχο στη βαθμολογία, ωστόσο, θεωρώ πως η Σασουόλο είναι σε θέση να κάνει τη ζημιά. Προσωπικά θα πάρω τον άσσο στο 3.55 (novibet.gr), ενώ για χαμηλότερο ρίσκο συζητάω και για το 1Χ στο 1.71.

Ligue1, Στρασβούργο-Μονακό (22.00): Ακόμη μία δοκιμασία για τη σούπερ, φέτος, Μονακό. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς εξαργύρωσε το τεράστιο 0-2 στην έδρα της Παρί με τη νίκη 2-0 κόντρα στη Μπρεστ. Παρά το άγχος, καθώς τα γκολ ήρθαν στο 76’ (Γιόβετιτς) και 90’ (Φόλαντ) ο Νίκο Κόβατς είδε την ομάδα του να πετυχαίνει την 9η νίκη της σε 10 ματς στο νέο έτος, όπου παραμένει και αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις! Εντυπωσιακή και έτοιμη να συνεχίσει όχι μόνο για το Champions League αλλά ακόμη και για τον τίτλο (-4). Επιστρέφει στα εκτός έδρας, χωρίς νέα προβλήματα τραυματισμών, έχοντας οδηγό τα έξι σερί διπλά.

Ligue1, Στρασβούργο-Μονακό (22.00): Το Στρασβούργο, μπορεί να μην ενθουσιάζει, ωστόσο, παραμένει ένα από τα πιο σκληρά καρύδια της κατηγορίας. Το απέδειξε στο τελευταίο ματς, όπου η πρωτοπόρος Λιλ γλίτωσε την ήττα στο “Μορουά” με γκολ στο 86’! Έτσι μπορεί να έχει μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία (1-3-1), ωστόσο, διατηρείται στο +5 από την παραμονή. Παρότι λοιπόν το Στρασβούργο δεν θα πέσει εύκολα, το γεγονός πως προειδοποίησε απέναντι στη Λιλ νομίζω πως εξυπηρετεί την ούτως ή άλλως πολύ σοβαρή Μονακό. Περιμένοντας τους παίκτες του Κόβατς υποψιασμένους, πάμε στοίχημα με το διπλό στο δίκαιο 1.91.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X