Μοράις: «Ο Μπάρκας έχει την ποιότητα για βασικός στη Σέλτικ - Ισως χρειάζεται να δοθεί δανεικός για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση»

Μοράις: «Ο Μπάρκας έχει την ποιότητα για βασικός στη Σέλτικ - Ισως χρειάζεται να δοθεί δανεικός για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις, μίλησε για τον Βασίλη Μπάρκα και την θητεία του στη Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας σε Μέσο της Σκωτίας, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις, αναφέρθηκε στη θητεία του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως η Σέλτικ έχει ένα ικανότατο τμήμα σκάουτινγκ και βάσει αυτού απέκτησαν τον Βασίλη Μπάρκα, εξαιτίας της ποιότητάς του.

«Πιστεύω γνωρίζουν την ποιότητά του και παρότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν, δεν τίθεται ερώτημα αν πρέπει να μείνει ή να δοθεί δανεικός. Αν θέλουν να του δώσουν άλλη μια ευκαιρία, πιστεύω ότι έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να σταθεί ως βασικός.

Οσο περισσότερο αγωνίζεται, τόσο αποκτάει αυτοπεποίθηση. Το να μην αγωνίζεται δεν είναι το καλύτερο για τον ίδιο.

Ως εκ τούτου πιστεύω ότι πρέπει να πάει κάπου δανεικός κι αν ικανοποιήσει να επιστρέψει για να συνεχίσει την καριέρα του ως βασικός. Είναι μόλις 26-27 χρονών, είναι σε ηλικία να αγωνίζεται και όχι για να είναι αναπληρωματικός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X