ΑΕΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Βόλο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Βόλο (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη αυριανή (18:00) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει την αποστολή.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνα, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Σάκχοφ, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Κοσίδη και Χριστόπουλο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι Μάριο Μιτάι και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία.

Η Ενωση μετά τη νίκη με 4-2 στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ καλείται να κλειδώσει την πρόκριση και να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Βόλο (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X