Κουπτσίδης: «Δεν κατεβαίνει ο Ψαρόπουλος στις εκλογές της ΕΠΟ - Μοναδικός υποψήφιος ο Ζαγοράκης»

Κουπτσίδης: «Δεν κατεβαίνει ο Ψαρόπουλος στις εκλογές της ΕΠΟ - Μοναδικός υποψήφιος ο Ζαγοράκης»
Photo Credits: INTIME

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος Ψαρόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος Ψαρόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ομοσπονδίας και έριξε το καρφί του για το υφυπουργείο Αθλητισμού. «Το ποδόσφαιρο αδικήθηκε, απαξιώθηκε, η Γ’ Εθνική θα μπορούσε να είχε αρχίσει…»

Την απόσυρση της υποψηφιότητας του Σταύρου Ψαρρόπουλου εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ στις 27 Μαρτίου, έκανε γνωστή με δηλώσεις του το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης λοιπόν, φαίνεται ότι θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

«Μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Ψαρρόπουλο, ο κ. Ψαρρόπουλος δεν θα είναι ξανά σε αυτή την διαδικασία. Αυτή τη στιγμή το όνομα που εμφανίζεται ως το φαβορί είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μένει να επιβεβαιωθεί»

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X