A Bola: «Στην Ελλάδα ανησυχούν γιατί ο Βλαχοδήμος δεν παίζει βασικός στην Μπενφίκα»

A Bola: «Στην Ελλάδα ανησυχούν γιατί ο Βλαχοδήμος δεν παίζει βασικός στην Μπενφίκα»
Photo Credits: INTIME

Προβληματισμός στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ελτον Λέιτε έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζόρζε Ζεσούς στα γκολπόστ της Μπενφίκα, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να βλέπει τα ματς από τον πάγκο της ομάδας του. Οπως αναφέρει η “A Bola” σε ρεπορτάζ της, αυτό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και προβληματίζει την Εθνική ομάδα ενόψει και των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα στα γήπεδα του Κατάρ το 2022.

Ο 26χρονος πορτιέρε είναι παροπλισμένος και μάλιστα το ρεπορτάζ επικαλείται πληροφορίες από τη χώρα μας για επικοινωνία του προπονητή τερματοφυλάκων Φάνη Κατεργιαννάκη,, προκειμένου να συζητήσει μαζί του.

Ο Ζόρζε Ζέσους έχει τονίσει ότι ο Βραζιλιάνος Ελτον Λέιτε αξίζει τη θέση του βασικού, λέει πως η ομάδα του έχει τρεις εξαιρετικούς τερματοφύλακες και σκέφτηκε πως “ήρθε η ώρα να προχωρήσω., ένιωσα ότι ο Έλτον ήταν καλύτερος και στοιχημάτισα στην είσοδό του. Πήγε καλά σε όλα τα παιχνίδια και αν και δέχτηκε τρία γκολ με την Αρσεναλ, δεν φταίει καθόλου”.

Επίσης, είχε πει πως στη θέση του τερματοφύλακα μπορεί να παίξει μόνο ένας και πως ο Βλαχοδήμος θα πρέπει να περιμένει την ευκαιρία του, αν αυτή εμφανιστεί. Αν δεν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι ο Ελτον τα έχει πολύ καλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X